Ablak, árnyékoló Otthon, lakás Szigetelés Tető

Tetőtéri ablak – új generáció

Tetőtéri ablak vásárlásakor is hosszú távra gondolkodunk, így fokozott figylemet érdemes fordítani arra, hogy a végülk beszerelésre kerülő tetőtéri ablak megfelelő zaj-, és hőszigeteléssel rendelkezzen. Érdemes az esőzajcsökkentő képességre is figyelni, hogy hosszú távon elégedett lehessen.

Az új generációs 3 rétegű üvegezéssel készülő Velux Standard Plus GLL fa tetőtéri ablakok kimelekedően jó hőszigeteléssel rendelkeznek, az alap változathoz képest 15%-al jobb energiahatékonysággal bírnak.

A Velux Standard Plus tetőtéri ablakok megfelelnek a jelenlegi, és a 2020 utáni tertőtéri ablakokra vonatkozó energetikai előírásoknak, sőt! mi több, túl is teljesítik azt. (Forrás: velux.hu)

A Standard Plus tetőtéri ablakokra is 10 év gyártói garancia vonatkozik, valamint árnyékolókat és ablak-alkatrészeket 25 éven keresztül biztosít a gyártó minden ablakához.

A Standard Plus GLL tetőtéri ablakok 3 rétegű üvegezésének hővesztesége, Ug-értéke 0,6; a teljes ablakszerkezet Uw-értéke pedig 1,1 W/m2K. Ennek köszönhetően az ablakokon keresztül kevesebb hőenergia vész el, így jelentős fűtési költséget takaríthat meg. A kiváló hővédelemre költött többletköltség tehát többszörösen megtérül.

A hővédelem mellett a nyugodt, zajmentes pihenés lehetősége otthonunk hívogató ereje. A Standard Plus tetőtéri ablakok hangszigetelésének hála (32 dB), sokkal kevesebb utcazaj szűrődik be, így a pihentető alvás, a nyugodt, csendes otthoni környezet már biztosított. E mellett viszont a Standard Plusz tetőtéri ablakok beépített szellőztetővel rendelkeznek, hogy az ablak nyitása nélkül biztosított legyen otthonunk friss levegője, egészségünk érdekében.

A Standard Plus tetőtéri ablakok nagy tömörségű, első osztályú fenyőből készülnek, rétegragasztással. Idújárásállóak, nagyfokú szilárdság és vetemedésmentesség jellemzi őket. Gombásodás, és kártevők elleni védelmét környezetbarát, színtelen lakkréteg biztosítja.

E tetőtéri ablakok úgy készülnek, hogy könnyen felpattinthatóak a Velux árnyékolók rájuk.

A Standard Plus tetőtéri ablakok különböző méretekben, valamint alsó-, vagy felső kilinccsel elérhetőek, így igény szerint ideális ablakot választhat otthonába.
Ha felső kilincses változatot választ, további előny, hogy utólag bármikor távvezérlésűvé alakíthatóak, vagy akár kiegészítő alsó kilinccsel is nyithatóak.

Read previous post:
Komfort a tetőtérben télen, nyáron

Beköszöntött a tavasz, a napsütéses órák számának növekedése és a levegő hőmérsékletének folyamatos növekedése már igen jól érezhető, főként tetőtéri...

Close