Ablak, árnyékoló Beltér Otthon, lakás Tető

Kényelem, szabadság és luxus hatás energiarolóval a tetőtérben

A Velux energiaroló igazán hasznos, és kényelmes kiegészítője Velux tetőtéri ablakunknak. Ezek a rolók ugyanis akár 27%-al növelhetik a tetőtéri ablak hőszigetelő képességét, szerkezetüknek, anyaguknak köszönhetően.

A Velux fényzáró energiaroló szinte teljes sötétséget biztosít, ha az ablakunk tetejétől aljáig teljes hosszban húzzuk ki. Igen ám, fontos ez a kitétel, ugyanis a Velux energiaroló nem rögzül az ablak alsó vagy felső részéhez, szabadon beállítható, hogy az üvegfelület mely részét, vagy teljes egészébe fedje azt le, ezzel biztosítva teljes szabadságot, és fényigényünk maximális kiszolgálását.

A VELUX belső fényzáró energiarolók dupla pliszé anyagból, belül méhsejt formájú kialakítással készülnek, az anyag belső oldala pedig alumínium hővisszaverő réteggel bevont, így tudja biztosítani a tetőtéri ablak hőszigetelő képességének akár 27%-al való növelését.

Velux belső fényzáró energiarolók kiemelt ismérvei:

  • szinte teljes sötétséget teremt a helyiségben
  • akár 27%*-kal javítja a tetőtéri ablak hőszigetelő képességét
  • az ablaküveget teljesen, vagy csak a tetszőleges részét fedi le
  • vékony vezetősínnel szerelhető, nincs látszó zsinór
  • a Pick&Click!™ rendszernek köszönhetően percek alatt felszerelhető
  • 12 különböző színben elérhető

A Velux belső fényzáró energiarolói kézi működtetéssel, vagy elektromosan, távirányítással működtethetőek. Ha kézzel nem elérhető magasságban helyezkedik el a tetőtéri ablaka, az elektromosan, vagy napelemmel működtetett, távirányítású energiaroló beszerelése ajánlott. Ha igazán innovatív luxust szeretne a tetőtérben, a távvezérlésű megoldás ideális, és a design fokozható az ablak csak egy részét elfedő energiaroló látványával.

Kézi működtetést akkor válasszon, ha kézzel kényelmesen elérhető a tetőtéri abalaka, kényelmesen tudja le-, fel húzni az energiarolót. Ideális a kézi működtetés, ha napjában ritkán szeretné változtatni a fényviszonyokat. Kézi működtetéshez kiegészítő vezérlőród, rúdadapter vagy rúdhosszabbító rendelhető a kézi működtetésű termékekhez.

 

Read previous post:
Hatékony fény-, és hővédelem a tetőtérben

A tetőtéri otthonok a nyári nagy melegben kellemetlenné válhatnak, ha nem gondoskodunk a megfelelő hőmérséklet szabályozásról, ami már nem csak...

Close