Ablak, árnyékoló Kültér, kert Otthon, lakás Tető

Hővédelem a tetőtérben

Különösen a nyári nagy melegben a hővédelem elengedhetetlen a tetőtérben. A külső hővédő roló a VELUX tetőtéri ablakok nélkülözhetetlen kiegészítője. Hatékony hővédelmet nyáron, hisz a hő 90 %-át kiszűri, így ha zárva tartjuk az ablakokat, akár 5-6 fokkal lehet hűvösebb a szobában.

A Velux külső hővédő rolói a hővédelem mellett védenek a vakító fénytől, a hálószerű anyagukkal kellemes, szórt fényt teremtenek, viszont mégis megőrzik a kilátást.

A hővédő rolók anyaga:
– a fényáteresztő háló anyaga PVC borítású üvegszál.
– az elektromos változathoz a vezető sín: szürke alumínium, NSC S 7500-N.

Bármely Velux tetőtéri ablakhoz megtalálható a méretben hozzá illeszkedő külső hővédő roló, jól kombinálhatók egymással a Velux tetőtéri termékek, így nyújtva tökéletes hő és fényvédelmet otthonunknak.

Hatékony hővédelem a legmelegebb nyári napokon is, hisz a besugárzó hő akár 72%-át kiszűri, ám az átlátszó, hálós anyag a fényt átengedi, de mégsem korlátozza a kilátást. A lakásból, belülről működtethető, egyszerűen felszerelhető, nem szükséges szakembert hívni.

velux_kulso_roloA megfelelő hőmérséklet, fényviszonyok és szellőzés – valamint a rovarok távol tartása – közötti ideális egyensúly gyakran csak több, különböző típusú árnyékoló kombinálásával biztosítható. A különböző VELUX rolók együttes alkalmazása bármely helyiségben ideális megoldást jelenthet.

Kombinációs lehetőségek:
– a külső hővédő rolóval egyidejűleg bármilyen belső árnyékoló használható, a tökéletes fényvédelem érdekében
kombinálható Velux szúnyoghálóval, hogy a szoba a szellőztetés során is védett maradjon a szúnyogok, különböző rovarok “támadásai” ellen

Kizáró tényezők:
– a külső hővédő rolót redőnnyel együtt nem lehet alkalmazni!
– a manuális és köteles külső hővédő rolóval egyidejűleg nem lehet KMG 100 típusú ablakmozgató motort alkalmazni.

Alkalmazható, ajánlott a következő helyiségek ablakaira:
• Hálószoba
• Gyerekszoba
• Nappali
• Dolgozószoba
• Konyha

A VELUX külső hővédő rolói gátolják a napsugarak üvegre gyakorolt melegítő hatását, mielőtt azok elérnék az ablaküveget, így akár 72%-kal csökkentik a helyiség felmelegedésének mértékét. Zárt ablakoknál akár 5-6 fokkal alacsonyabb hőmérsékletet érhetünk el, hogy a lakásunk hője kellemes maradjon.

(Adatok, információk forrása a Velux hivatalos weboldala https://velux.hu)

 

Read previous post:
Gambarelli Festival – az igazi mediterrán padló

A Gambarelli Festival padlólap széria az igazi, tradicionális mediterrán stílus valódi megtestesítője. A színek és a többféle méret rengeteg lerakási...

Close