Beltér Burkolat Egyéb Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Gambarelli Festival – az igazi mediterrán padló

A Gambarelli Festival padlólap széria az igazi, tradicionális mediterrán stílus valódi megtestesítője. A színek és a többféle méret rengeteg lerakási lehetőséget kínál az egyedi felület megjelenítésére – akár a különböző lapméretek keverésével. A padlólapok hullámos széle és a soha meg nem ismétlődő felületi színszórás hozzájárul az igazán rusztikus megjelenéshez. 

A mediterrán stílus említésekor szinte azonnal az olasz, görög, spanyol, és a Provance vidéki- romantikus hangulatú házkókra gondolunk. Legjellemzőbb mindenhol, hogy az átlagostól nagyobb alapterület jellemzi, egyszerű elrendezéssel, látható mennyezeti gerendával, durva, erősen strukturált, rusztikus részletekkel a burkolaton, bútorokon, és a falakon egyaránt.

Ha ilyen stílust szeretnénk kialakítani, érdemes a Gabarelli Festival kollekció elemei között válogatnunk. Sötétebb és világosabb árnyalatok egyaránt megtalálhatók a kollekcióban, színárnyalatonként háromféle méretben.

Sajnos a terméket már nem gyártják, alternatívaként a Zalakerámia Toscana, Ontario, esetleg az Oregon Brown padlólapokat ajánljuk.

A 10 mm vastag mázas gres porcelán lapok strapabíróak, jól használhatók bármilyen felületen.

Méretek: 45*45 cm, 30*30 cm és 15*15 cm

gambarelli_terveezsAz árnyalatonként különböző méretek jól keverhetők, így a különféle lerakási módok fantáziánkra vannak bízva. A különböző színek jól illeszkednek egymáshoz, így akár keverhetjük is őket. Akár a különböző méretek, akár a színek egymással keverése a célunk burkolásnál, alaposan meg kell terveznünk, ki kell számolnunk a darabszámot és a négyzetmétert.

A dobozon, és a termék adatlapján található információk segítségünkre lesznek. Minden méretnél eltérőek a dobozolási adatok! Az adatlapon megtalálható információk: darabszám a dobozban, négyzetméter a dobozban, a termék mérete, a termék vastagsága. Minden esetben nézzük meg az adatlapot vagy a termék dobozát, hogy tisztában legyünk a tervezéskor, anyagszükséglet kiszámításkor szükséges információkkal.

Hullámos szélek, soha meg nem ismétlődő felületi színszórás! Tehát nincs két egyforma lap, így egyedi, különleges, rusztikus megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek.

Alkalmazható kül- és beltérbe egyaránt, hisz fagyálló mázas greslapról beszélünk, így a lakást kívül-belül könnyedén mediterrán ruhába öltöztethetjük e padlólap felhasználásával.

Mivel kisebb méretet is találunk a Gabarelli Festival kollekcióban, akár konyhapult kirakására is alkalmas.

gambarelli_burkolt

Elsősorban padlólapként érvényesül a különböző méretek és akár színek keverésével. Egyedi, különleges padlófelületet kapunk a lakás szinte bármelyik helyiségében, tradicionális mediterrán stílust sugározva a környezetbe.

Az egyedi, különleges mediterrán lakás kialakításhoz egy tökéletes választás a Gabarelli Festival kollekció bármely terméke. Mediterrán konyha ill. fürdőszoba kialakításhoz tippjeinket a linkeken megtalálja.

 

 

Read previous post:
VELUX szúnyogháló – biztos védelem a tetőtérben

A nyári, kora őszi estéken szinte nélkülözhetetlen ablakainkon szúnyogháló használata. A VELUX kifejezetten tetőtéri ablakaihoz szúnyoghálót is gyárt. Távol tartja...

Close