Ablak, árnyékoló Beltér Otthon, lakás Tető

Tetőtéri ablak – új generáció

A Velux több, mint 60 éve gyárt jó minőségű tetőtéri ablakokat, árnyékolókat, és ezek kiegészítőit. Több éves fejlesztői munka után az idén piacra dobta legújabb fejlesztését, az új generációs tetőtéri ablakait, melyek ablakmérettől függően megnövelt üvegfelülettel (10%) készültek, beépített szellőzőnyílással, por- és rovarszűrő betéttel, középen billenők, felső vagy alsó kilinccsel elérhetők.

Az Új Generációs tetőtéri ablakok üvegfelület méretét – az ablakmérettől függően – 10%-kal megnövelték. így több fény áramlik be az ablakon, ennek köszönhetően a téli hónapokban, amikor a legnagyobb szükség van rá, a Nap melegítő ereje még inkább kihasználható.

A tok külmérete változatlan maradt, így a jelenleg beépített tetőtéri ablakok könnyen kicserélhetők a Velux tetőtéri ablak – Új Generációra.

Tartós és esztétikus fafelület jellemzi, mely két rétegben lakkozott. A tok és a szárny fenyőből készül rétegragasztással a vetemedésmentes szerkezetért.
Az egyedülálló kilincs kényelmesebb fogás érdekében megújult, és letisztult alumínium kivitel elegáns megjelenést nyújt. A külső üvegfelület tisztításához egyszerűen forgassa körbe az ablakszárnyat 180°-ban, és rögzítse azt a retesszel, hogy mindkét kezét szabadon használhassa.

Engedjen friss levegőt a tetőtérbe akkor is, ha nincs otthon vagy alszik. Egy kattintás az egyedülálló kilinccsel, és máris friss, szűrt levegő áramlik a lakásba, miközben az ablak zárva marad. Nem kell aggódnia a por vagy ovarok miatt sem.velux
– Beépített szellőzőnyílás
– Por- és rovarszűrő betét

Egyedi felső vagy alsó kilincs: 
Csak a VELUX tetőtéri ablakok rendelkeznek alsó vagy felső kilinccsel.

Felső kilincs:
– az ablakműködtetése akkor is könnyű, ha bútorok kerülnek alá, illetve
– a felső kilincs elérhetőséges miatt az ablak olyan magasra kerül, hogy Ön állva és ülve egyaránt kiláthasson.

Alsó kilincs:
– magasabb beépítési igény esetén is könnyen használható (magas térdfal vagy alacsony tetőhajlásszög miatti magas beépítés)

Az Új Generáció Velux tetőtéri ablak 15°-90° hajlásszögű tetőbe építhető be.

Read previous post:
Penészedés – mit tegyünk ellene?

A penészedést egy gombafajta okozza a falainkon. Sajnos mindenhol jelen van, apró, szabad szemmel láthatatlan penész-spórák vannak mindenütt a levegőben....

Close