Ablak, árnyékoló Otthon, lakás Szigetelés Tető

Tetőtéri megoldások, gyakorlati tippek – Velux

Nagyon sok előnye van a tetőtéri otthonoknak, és megfelelő kiegészítőkkel a nyári nagy melegben is elérhető a kívánt komfort, nem csak klíma használatával. A Velux tetőtéri ablakok és árnyékoló termékei rendszerben is megoldást nyújtanak a hőszigetelésben!

Velux tetőtéri ablakokkülső hővédő rolókbelső fényzáró rolók és redőnyök  segítséget nyújtanak a megfelelő fényviszonyok, a megfelelő hőmérséklet, valamint hő-, és fényvédelem, így a lakás ideális energiagazdálkodásának kialakításában egész évben.

Tetőtériben lakni előnnyel is jár, hisz mondhatni, hosszabb nappalokat kapunk. A tetőtéri ablakok több természetes fényt engednek be, mint a hasonló méretekkel rendelkező normál ablakok, így kevésbé kell elektromos áramot, villanyt használni a kívánt fényért.

Velux belső árnyékolói a hőszigetelésében is nagy segítségünkre vannak, fényvédelem mellett. A leengedett belső árnyékoló télen is akár 34%-al csökkenthetik a tetőtéri helyiség hőveszteségét.

Velux tetőtéri ablak - felsőForró nyári napokon védelmet nyújtanak a tetőtér felmelegedése ellen a Velux redőnyök, a külső hővédő rolók és belső fényzáró rolók együttes használatukkal.
Velux külső hővédő rolói fényáteresztők, így a tetőtérbe bejutó fényt nem akadályozzák. A fényszabályozásra a belső fényzáró rolók ajánlottak.

A Velux redőnyök  használatával 95 %-al csökkenthetjük a tetőtérbe beáramló hőt.

A Velux megoldást kínál a napenergia felhasználására is. Napkollektoraik segítségével előállíthatjuk otthonunk mindennapi melegvizét, valamint a fűtésre is rásegíthetünk velük.

A Velux tetőtéri megoldások széleskörű termékkínálattal nyújtanak segítséget otthonunk teljeskörü komfortjának kialakításához. Termékeikre min. 10 év garanciát vállalnak!

Read previous post:
Árnyékolás és hővédelem a tetőtérben

Egyre melegebbek a nappalok, és az éjszakák, így tetőtéri otthonok, lakrészek esetén mind inkább fontossá válik a hővédelem. A klímaberendezések...

Close