Ablak, árnyékoló Beltér Otthon, lakás

VELUX szúnyogháló – biztos védelem a tetőtérben

A nyári, kora őszi estéken szinte nélkülözhetetlen ablakainkon szúnyogháló használata. A VELUX kifejezetten tetőtéri ablakaihoz szúnyoghálót is gyárt. Távol tartja a hívatlan röpködő vendégeket, szúnyogokat, és más rovarokat egyaránt.

A VELUX szúnyoghálók esetében a belső falfelületre illesztett alumíniumsínek és az alsó gumicsík tökéletes zárást biztosítanak, melynek köszönhetően a sűrű szövésű, ezüstszínű háló mellett sem jutnak át a rovarok. Mind e mellett az ablak nyitható, a fény és a friss levegő szabadon áramlik a tetőtérbe. A szúnyogháló használata esetén is bármilyen külső vagy belső árnyékoló használható.

velux_szunyogVELUX szúnyoghálók kiemelt tulajdonságai: 

– 100% szúnyogbiztos neccháló

– 100%-os védelem a rovarok ellen

– rovarmentes esték

– szürke PVC bevonat

– üvegszálas háló

– használaton kívül a háló a rolódobozba visszahúzható

– szinte teljesen átlátható, nem zavarja a kilátást

– egyszerűen, könnyen felszerelhető

– tökélestes illeszkedés VELUX tetőtéri ablakokhoz

 

A VELUX szúnyoghálót az ablak körüli belső falsíkra kell szerelni, hogy az ablakszárny nyithatóságát ne akadályozza . A megfelelő méretű szúnyogháló kiválasztásánál nagyon fontos, hogy olyat válasszunk, amelynek a szélessége és a hosszúsága nagyobb a belső burkolaténál.

A következő helyiségekbe ajánljuk: háló- és gyerekszoba; konyha; nappali; dolgozószoba valamint fürdőszobába is.

VELUX szúnyoghálók működtetése:

– manuálisan vagy

– távnyitó rúddal – magasan beépített ablakok esetén. (A szúnyoghálóhoz egy csatlakoztató-adapter is szükséges távnyitórúd használatakor.)

Általános jellemzők

A szúnyogháló az ablaknyílás körüli belső burkolaton, annak síkjában helyezkedik el, nyitott ablaknál is kizárja a rovarokat. Használaton kívül a rolós működésnek köszönhetően a burkolatába teljesen visszahúzható.

A VELUX szúnyoghálók minden VELUX tetőtéri ablakhoz alkalmazhatók, amennyiben a belső burkolat méretei megegyeznek a szúnyogháló lehetséges méreteivel.

 

Read previous post:
Szúnyoginvázió? – védekezzen szúnyoghálóval

"A kormány átvállalta az önkormányzatoktól a szúnyoggyérítési feladatokat, a szervezést a katasztrófavédelemre bízta. A közbeszerzési eljárások lezajlottak, a szerződéseket megkötötték,...

Close