Ablak, árnyékoló Beltér Otthon, lakás Tető

Velux újdonság: Római roló

Teremtsen lakásába lágy és kellemes hangulatot egyedi anyagokkal és szövetmintákkal a Velux Római rolóval!  Hatalmas választék: 20 féle szövetből és mintázatból lehet választani, az áttetszőtől egészen a teljesen sötétig. Legyen bármilyen igénye, Ön is megtalálhatja a megfelelő Római rolót.

A Velux Római roló újdonságként jelent meg most a kínálatban, kiemelt jellemzői közé tartozik a rugalmas elhelyezkedése az üvegfelületen, valamint a könnyen cserélhető és tisztítható szövetek rendkívül megkönnyítik a szoba árnyékolását. Az árnyékoló sem felül, sem alul nem rögzül a szárnyhoz, így az oldalsínekben 100%-ban szabadon mozgatható.

Lágy fényhatásokkal elegáns és dekoratív szobát varázsolhat lakásába a Velux Római rolók számtalan stílusvariációjának segítségével.

A könnyen levehető és tisztítható szövet mellett rejtett zsinórok gondoskodnak a gyerekek teljes biztonságáról. Néhány perc alatt felszerelhető az egyedülálló Pick&Click!™ rendszernek köszönhetően, nem kell hozzá szakember segítsége.

A számtalan anyaggal és szövetmintával különböző hatásokat érhet el, melyek mindegyike egyedivé és eredetivé varázsolja szobáját. Különleges kialakításának köszönhetően a szövet bármikor, egyetlen mozdulattal kicserélhető egy másik szövetre.

Velux Római roló előnyei:velux_romai_rolo
– elegáns és dekoratív
– lágy fényhatások
– rugalmas elhelyezkedés
– vékony vezetősínek
– cserélhető szövet (ZHB)
– könnyű tisztítás
– láthatatlan zsinórok
– 20 modern szövetminta
– Pick&Click rendszer

Élje át a korlátlan rugalmasság élményét!

velux_romai_rolo_premium_szinmintaA Velux Római roló formatervezésnek köszönhetően Ön egyszerűen és könnyedén cserélheti ki a római roló anyagát egy másikra, ha éppen úgy tartja kedve. Válasszon sötét színű, sűrűbb szövésű anyagot, ha sötétítésre vágyik, vagy lazább szövetet, ha a fényt szeretné lágyítani vagy éppen dinamikussá tenni. Akár minden évszakban újra dekorálhatja a helyiséget a könnyen cserélhető szövet segítségével. Bármelyik lehetőség a rendelkezésére áll.

 

Read previous post:
Del Conca Pluvium fa hatású kollekció

A Del Conca neve már évtizedek óta egybeforrt a nemzetközileg elismert, kiváló minőségű olasz burkolatokkal. A Del Conca nagy hangsúlyt...

Close