Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Grohe új Eurosmart fürdőszobai csaptelepek

A Grohe új Eurosmart fürdőszobai csaptelepek ötvözik a megbízható minőséget, a dinamikus dizájnt, és a kiváló technológiát. Az Eurosmart termékekből, 1999-ben megkezdett gyártásuk óta, több mint 30 millió darabot értékesítettek világszerte. Az új, harmadik generációs Eurosmart csaptelepek jobbá váltak, mint valaha, a Grohe a tökéletességig fejlesztette őket minden tekintetben.

Az új Eurosmart tökéletes kiegészítője minden modern fürdőszobának. A karcsú vonalvezetés, az ergonomikus tervezés, és a minőségi kivitelezés az új Eurosmart csaptelepeket fürdőszobánk ékévé teszi, általa beférkőzik otthonunkba a fényűzés.

Mostantól lehetőségünk nyílik az egyedi igényeinknek megfelelő kifolyó magasságú mosdó csaptelep megválasztására, hiszen a Grohe 30 %-kal megnövelt lehetőséget is kínál a még nagyobb komfort érdekében.

eurosmart5A Grohe hírnevét a kiváló minőség mellett az erőforrások fenntartható használata mellett való elkötelezettség is biztosítja. Mint az iparág vezető gyártója, kiemelt helyen kezeli a víznek, mint egy rendkívül fontos erőforrásnak az ésszerű használatát segítő technológiák kifejlesztését.

Az új Eurosmart mosdó csaptelepek az EcoJoy rendszernek köszönhetően akár 50 %-os víz-, és jelentős energiatakarékosságot kínálnak. A víz tökéletes áramlásának és a gyöngyöztetőnek köszönhetően azonban nem kell kompromisszumot kötnünk, a vízzel való érintkezés nagyszerű élményéről nem kell lemondanunk.

eurosmart4Az új Eurosmart mosdó, bidé, kád és zuhany csaptelepek is rendelkeznek a Grohe SilkMove 35 mm-es kartussal. Ez a beépített hőmérséklet szabályozónak köszönhetően jelentősen növelheti az energia megtakarításunkat.

Ráadásul a Grohe az idő és pénztárca barát megoldásokról sem felejtkezik el. Az új Eurosmart mosdó csaptelepek egyszerűsített, problémamentes szerelésekor a csökkentett számú alkatrésznek köszönhetően akár 40 %-kal lerövidülhet a telepítési idő, ami nyilván anyagi szempontból is megtérül.

 

Read previous post:
Velux újdonság: Római roló

Teremtsen lakásába lágy és kellemes hangulatot egyedi anyagokkal és szövetmintákkal a Velux Római rolóval!  Hatalmas választék: 20 féle szövetből és...

Close