Beltér Burkolat Csempe Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Del Conca Pluvium fa hatású kollekció

A Del Conca neve már évtizedek óta egybeforrt a nemzetközileg elismert, kiváló minőségű olasz burkolatokkal. A Del Conca nagy hangsúlyt fektet termékei anyagának a minőségére, az exkluzív, igényes megjelenésre, és a fahatású darabok kivitelezésénél az élethű mázréteg elérésére. Erre a legkiválóbb példa a Del Conca Pluvium család.

 

Otthonunk összképét és hangulatát nagyban meghatározza a burkolat. A Del Conca Pluvium termékcsalád segítségével megteremthető egy természetes, a fa melegségét idéző látvány. A barátságos, megnyugtató összkép azonban nem megy a tartósság és a hosszútávon esztétikus állapot rovására. Hiszen nem kell aggódnunk olyan tényezők miatt, melyek a meleg burkolatok használata mellett problémát pluvium2okozhatnak, mint például a víz vagy a túlzott igénybevétel. A Pluvium termékekben egyesül a fa meleg színe, megjelenése, és a kerámia szilárdsága, tartóssága.

A Pluvium padlólapok további előnyei az egyszerű tisztán tarthatóság, a természetes megjelenés, ráadásul padlófűtéses helyiségben meleg burkolat érzetét kelti.

A magas minőségű Del Conca Pluvium fagyálló mázas gres lapok PEI IV-es, magas kopásállósággal, és szintén kiváló, R9-es csúszásmentességgel rendelkeznek. Ezek teszik lehetővé, hogy otthonunk bármely pontján, beltéri vagy akár kültéri alkalmazás esetén is a Pluvium kollekcióra eshessen a választásunk. A padlólapok kétféle méretben (15cm*60cm, 30cm*60 cm), barna, krém és szürke színekben készülnek.

pluvium3
A család további tagjai a Mosaico fantázianevű, beltérben használható csempék. 30cm*30cm méretű, dekoratív mázas fehéragyag falburkolók. Színeik a padlólapokkal megegyezőek, azonban felületük a fa hatás mellé izgalmas, négyzetrácsos osztottságot is kapott.

 

Read previous post:
Kényelem és élmény – Wellis fürdőkádak

A Wellis fürdőkád kínálatában bárki megtalálhatja az elvárásainak megfelelőt: legyen az beépíthető akril fürdőkád, térben álló kád, hidromasszázs kád, vagy...

Close