Beltér Otthon, lakás

Az álmaink otthonához vezető rögös út

Aki már felépítette, vagy megvásárolta álmai otthonát, most biztosan mosolyog: „hát igen, ha újra belevághatnék, nem biztos, hogy megtenném!” Akik hozzám hasonlóan még csak tervezgetik, milyen lesz, hány szobás, mekkora konyhával, milyen csempékkel, padlóval, az talán egyetért: megálmodni könnyű, de a kivitelezés, illetve a tőke előteremtése már közel sem annyira egyszerű feladat. Szerencsére nálunk tapasztalt, szakértő munkatársak kínálnak megoldást Önnek.

Bizony, minden a tőkével indul: spórolással, hitellel, kinek hogy. Nem véletlenül látni annyi félkész házat országszerte: elfogyott a pénz, megállt a tudomány. Vásároljunk okosan!

Vegyük alaposan szemügyre a kínálatot és figyeljük az akciókat, haladjunk lépésről lépésre. Ha már hozzáfogtunk, tartsuk szem előtt a minőséget, hiszen ez a beruházás hosszú évtizedekre, sőt, ha ügyesek vagyunk, egy életre szól. Persze mindig jön valami modernebb, a trendek folyamatosan változnak, de az apróbb felújítási munkálatok már közel sem viselik meg annyira a pénztárcát.

Mindig dolgozzunk tapasztalt kivitelezővel, ne akarjunk mi magunk megcsinálni olyasvalamit, amihez nem értünk. Az alaptól, a nyílászárókon át a tetőig, minden apró részlet legyen kidolgozott, tartsuk szem előtt a biztonságot és az energiatakarékosságot: fordítsunk figyelmet a megfelelő szigetelésre, a korszerű fűtési berendezésre.

Jó gondoljuk ki a lakás felosztását, az ingatlan fekvését figyelembe véve tervezzük meg az ablakok, ajtók elhelyezkedését, hogy otthonunk minél több természetes fényhez jusson. Érdemes a közös helységeket nagyobbra tervezni, a hálók ne veszítsék el intimitásunkat.

Adjunk a helyiségeknek, bútoroknak funkciót! Ha burkolat, legyen időtálló, figyeljük, milyen kopásállósággal rendelkezik a kiszemelt padlólap, ezzel éveket (és rengeteg pénzt) spórolhatunk.

Válasszunk hosszú élettartamú csaptelepeket, kádat vagy zuhanykabint, keressük a garanciális termékeket.

otthonVegyük meg a lehető legtöbb dolgot egy helyen! Ha talál egy olyan helyet, ahol az ízlésének megfelelő, minőségi termékeket kap elérhető áron, felesleges tovább keresgélni, óvja meg magát a felesleges stressztől és pénzkidobástól.

Sőt, szállíttassa házhoz, amire szüksége van!

Nálunk mindezeket megteheti!

Vevőszolgálatunk készséggel segítségére lesz, ha bármilyen kérdés merül fel. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Read previous post:
A napkollektorokról

Az ember mindig is próbálta kihasználni a természet adta lehetőségeket. Nem csak vizet, táplálékot, és különböző anyagokat használunk fel, hanem...

Close