Beltér Konyha Otthon, lakás

Felüdülés a nyári nagy melegben ventilátoros mennyezeti lámpával

Pár éve a mennyezeti ventilátoros lámpáknak nagy divatja volt. Nem csak dekoratív, hanem rendkívül praktikus, hisz enyhíti otthonunkban a nyári nagy forróság érzetét a hatékony légkeverésnek köszönhetően.

Napjainkban is vásárolhatunk ventilátoros mennyezeti lámpát, melyek virágkorukat élik. Rendkívül praktikus designelemeknek számítanak, hisz a nyári hűtési funkció mellett ma már a legtöbb modell télen “fűtő” üzemmódba kapcsolható, így fokozhatjuk a kellemes meleg érzetét is velük a téli hideg hónapokban.

Globo, Ugo ventilátoros mennyezeti lámpa, lácos kapcsolóval

A Globo mennyezeti ventilátoros lámpák tervezésénél a praktikum mellett a design is nagy szerepet kapott. Modern megjelenésű mennyezeti ventilátorokkal találkozunk a kínálatban, egyes modellek esetén a lapátok cserélhetőek, így évszakhoz, élethelyzethez, vagy egy-egy új falszín esetén könnyedén változtathatjuk a mennyezeti ventilátorunk színét.

A Globo mennyezeit ventilátoros lámpák legtöbbje ideális nagy méretű szobák nyári hűtésére, sőt, télen fűtésére is! Ezek a modellek irányváltós funkcióval rendelkeznek, így nyáron hűsítenek, télen pedig ellentétes forgásukkal a meleg levegőt visszafelé nyomják a légtérben.

A Globo mennyezeti ventilátoros lámpák akár tetőtéri telepítésre is alkalmasak, amennyiben a tető dőlésszöge a 30 °-ot nem haladja meg.

Globo Ramona ventilátoros lámpa, távirányítóval

E ventilátoros mennyezeti lámpák közül választhatunk távirányítós vagy húzókapcsolóval működtethető modellt. Mi a távirányítós megoldásra szavazunk, hisz kényelmesen, akár a fotelben ülve kedvünkre kapcsolhatjuk igényünk szerint a forgási sebességet, nem kell pl. az ebédlőasztal felett nyújtózkodnunk.

A Globo ventilátoros mennyezeti lámpák modern megjelenése, és e termékcsoport innovatív fejlesztése révén a mai modern otthonok, és igények maximális kielégítésére lettek tervezve. Többféle modellből választhatunk, otthonunk desginja, igényeink, és pénztárcánk vastagságát is figyelembe véve, elérhető árakon.

More in Beltér, Konyha, Otthon, lakás
GROHclean tisztítószer a ragyogó fürdőszobáért

A fürdőszobai takarítás, vízkőtelenítés, a csaptelepek, króm felületek fényesen tartása minden háziasszony napi szintű problémája lehet. A Grohe kínál megoldást...

Close