Beltér Konyha Otthon, lakás

Felüdülés a nyári nagy melegben ventilátoros mennyezeti lámpával

Pár éve a mennyezeti ventilátoros lámpáknak nagy divatja volt. Nem csak dekoratív, hanem rendkívül praktikus, hisz enyhíti otthonunkban a nyári nagy forróság érzetét a hatékony légkeverésnek köszönhetően.

Napjainkban is vásárolhatunk ventilátoros mennyezeti lámpát, melyek virágkorukat élik. Rendkívül praktikus designelemeknek számítanak, hisz a nyári hűtési funkció mellett ma már a legtöbb modell télen “fűtő” üzemmódba kapcsolható, így fokozhatjuk a kellemes meleg érzetét is velük a téli hideg hónapokban.

Globo, Ugo ventilátoros mennyezeti lámpa, lácos kapcsolóval

A Globo mennyezeti ventilátoros lámpák tervezésénél a praktikum mellett a design is nagy szerepet kapott. Modern megjelenésű mennyezeti ventilátorokkal találkozunk a kínálatban, egyes modellek esetén a lapátok cserélhetőek, így évszakhoz, élethelyzethez, vagy egy-egy új falszín esetén könnyedén változtathatjuk a mennyezeti ventilátorunk színét.

A Globo mennyezeit ventilátoros lámpák legtöbbje ideális nagy méretű szobák nyári hűtésére, sőt, télen fűtésére is! Ezek a modellek irányváltós funkcióval rendelkeznek, így nyáron hűsítenek, télen pedig ellentétes forgásukkal a meleg levegőt visszafelé nyomják a légtérben.

A Globo mennyezeti ventilátoros lámpák akár tetőtéri telepítésre is alkalmasak, amennyiben a tető dőlésszöge a 30 °-ot nem haladja meg.

Globo Ramona ventilátoros lámpa, távirányítóval

E ventilátoros mennyezeti lámpák közül választhatunk távirányítós vagy húzókapcsolóval működtethető modellt. Mi a távirányítós megoldásra szavazunk, hisz kényelmesen, akár a fotelben ülve kedvünkre kapcsolhatjuk igényünk szerint a forgási sebességet, nem kell pl. az ebédlőasztal felett nyújtózkodnunk.

A Globo ventilátoros mennyezeti lámpák modern megjelenése, és e termékcsoport innovatív fejlesztése révén a mai modern otthonok, és igények maximális kielégítésére lettek tervezve. Többféle modellből választhatunk, otthonunk desginja, igényeink, és pénztárcánk vastagságát is figyelembe véve, elérhető árakon.

Read previous post:
GROHclean tisztítószer a ragyogó fürdőszobáért

A fürdőszobai takarítás, vízkőtelenítés, a csaptelepek, króm felületek fényesen tartása minden háziasszony napi szintű problémája lehet. A Grohe kínál megoldást...

Close