Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

GROHclean tisztítószer a ragyogó fürdőszobáért

A fürdőszobai takarítás, vízkőtelenítés, a csaptelepek, króm felületek fényesen tartása minden háziasszony napi szintű problémája lehet. A Grohe kínál megoldást az egyszerű, gyors, és tartós tisztításhoz a GROHcelan tisztítószerrel, mellyel ragyogóvá válnak a csaptelepek, súrolás, felületi károsodás nélkül.

A GROHclean tisztítószert a Grohe csapata kifejezetten fürdőszobai felületek tisztítására fejlesztette ki, hogy megkönnyítse a csaptelepek tisztítását, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot és esztétikai élményt.

A GROHclean fürdőszobai tisztítószer vízkő és egyéb szennyeződések tisztításához eredményesen alkalmazható, hisz egy rendkívül erős szerről van szó, így könnyedén távolíja el a lerakódott szennyeződéseket, vízkövet, szappanlerakódásokat is. Ugyanakkor maximálisan kíméli a króm felületeket, és a Grohe elveit követve környezetbarát szer.

A GROHclean csaptelep tisztító és ápolószer nem károsítja a króm felületeket, így makacs szennyeződések esetén is bátran használható bármilyen króm csaptelepen is!

Alkalmazható:
vízkő- és vízfoltok, szennyeződések eltávolítására
olaj- és megkeményedett szappanfoltok eltávolítására
a fürdőszobában, a vécében, a konyhában is használható, króm felületen is
– szerelvények, tartozékok, fürdőkádak, kerámia felületek, zuhanyzói válaszfalak és csempék tisztítására is alkalmas.

Használata: permetezze a megtisztítandó felületre, és hagyja hatni pár percig, majd bő vízzel öblítse le.

Környezetvédelemi információ: a GROHclean egy citromsav és tenzid alapú tisztítószer, 90%-ban biológiailag lebomló anyag az OECD vizsgálati módszere szerint.

Read previous post:
Luxusélmény otthonunkban Balneo térben álló fürdőkáddal

Legyen az Ön számára is élmény a fürdőzés a saját fürdőszobájában! Sokan túlzásnak érezhetik e mondatot, azonban a Balneo térben...

Close