Beltér Otthon, lakás Világítás

Globo Smart Light okos lámpák – új generáció az otthoni világításban

A 2019-es év nagy újdonsága, a beltéri világítás új generációja a hazánban is elérhető a Smart Light, azaz az okos világítás. Tapasztalja meg Ön is azt a szabadságot, amit az okos világítás tud nyújtani. Ehhez nem kell mást tennie, mint a megvásárolt Globo Smart Light lámpájához letölteni az okos telefonjára az ingyenesen elérhető Tuya app-ot, regisztrál, és máris kész a kényelmes világítási szabályozás otthonában.

A valóban kényelmes használat a Globo Smart Light lámpáknál vitathatalan. Rengeteg extrát jelent Önnek egy okos lámpa választása, mint például a világítás hangvezerlését, a fényerő – színhőmérséklet szabályozását, a memória funkiót és még sorolhatnánk.

Gondoljon csak bele, ágyban fekve, vagy kedvenc foteljában, vagy kanapéján megpihenve szeretne nyugalmas hangulatvilágítást kapcsolni, vagy este, lefekvéskor égve maradt a lámpa… nincs kényelmetlenség, nem kell felkelnie, okostelefonját kevzében tartva szabályozhatja a világítást, vagy egyes modelleket hangvezérléssel is szabályozhat. A Globo Smart Light okos lámpák valódi kényelmet nyújtanak otthonában.

A Globo Smart Light okos lámpák intelligens LED világítás formájában, energiahatékonyan valóban forradalmasítják otthonunlat. Egy okos lámpa beszerelésével rendkívül praktikus és izgalmas vezérléssel megoldhatja otthona helyiségeinek világítását, vagy akár hangulatvilágítást állíthat be, mindezt kényelmesen, a nélkül, hogy a villanykapcsolóhoz kellene lépnie.

Az okos lámpák egy okostelefonra telepíthető applikáció segítségével, kényelmesen, a fotelban ülve, vagy akár ágyban fekve teszik lehetővé a világítás igény szerinti beállítását.

Globo Smart Light Sajama okos lámpa

Tetszik Önnek a Globo Smart Light okos lámpák által nyújtott kényelem? Nincs más teendője, mint megvásárolja a tudásában és küllemében Önnek leginkább tetsző Globo Smart Light okos lámpát, letölti a mobiltelefonjára a vezérlő alkalmazást, összehangolja a fényforrással és már kényelmesen vezérelheti is otthona világítását.

Ezen okos lámpák működési elve a bluetooth-hoz hasonló, vezeték nélküli megoldás. A LED-es okos lámpák reakció ideje gyorsabb, hatótávolsága nagyobb (akár 300 méter is lehet) mint az egyéb megoldásoké.
A vezérlő alkalmazás iOS és Android rendszerekre is elérhető. Android vagy iOS okostelefon rendszer esetén a Tuya Smart APP, vagy az Amazon Alexa APP telepítése szükséges, melyek használatával az összes kompatibilis okos háztartási eszköz és fényforrás bárhonnan egyszerűen és kényelmesen vezérlehető.

A Globo Smart Light okos lámpák közül igényeinek megfelelően választhatja ki a funkcióiban és desgin tekintetében az Önnek és családjának a legmegfelelőbbet. A termékismertetők tartalmazzák a funkciók ismertetését, vagy kérje az OtthonDepo webáruház kollégáinak segítségét a megfelelő okos lámpa kiválasztásában.

A Globo Smart Light okos lámpák közül igénye szerint távirányítóval vezérelhetőt is választhat!

Globo Smart Light Connor okos lámpa

Read previous post:
Az év színe 2020.: “Back to Nature” olajzöld a lakberendezésben

A 2020. év színének a legmeghatározóbb festékgyártó cég, a Behr a "Back to Nature", azaz a "Vissza a természethez" fantázianevű...

Close