Beltér Festék Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Az év színe 2020.: “Back to Nature” olajzöld a lakberendezésben

A 2020. év színének a legmeghatározóbb festékgyártó cég, a Behr a “Back to Nature”, azaz a “Vissza a természethez” fantázianevű olajzöld színt választotta. Tehát, ez évben az olajzöld a trendszín a lakberendezésben, melyet örömmel üdvözlünk. E szín ugyanis elegáns, nem hivalkodó, fellendíti a kreativitást és elősegíti a nyugalmat.

A Behr 2019. év színének a Blueprint színt nevezte ki, 2018. trendszíne pedig az “In the moment” fantázianevet kapta, ami egy szürkés-türkiszzöld szín, mely frissességet, ugyanakkor eleganciát sugároz. Ehhez közelít a természetes energiákat felszabadító “Back to Nature” olajzöld árnyalat az idei 2020. évre, mellyel otthonunk a nyugalom szigete lehet. Ugyanakkor ennek a zöldnek elegendő energiája van, hogy kreativitásunk kibontakozhasson, feltöltődhessünk otthonunk természetközeli színvilágában.

A “Back to Nature” olajzöld (S340-4) szín egy igazán sokoldalú zöld árnyalat, amely gyönyörűen működik mind otthonunban, mind kereskedelmi területeken.

Ez a sokoldalú olajzöld árnyalat tökéletes választás akár kifejezetten elegáns enteriőr elérésére, és nagyon jól párosítható további, természetes színekkel. Kifejezetten jól illik hozzá a rózsaszín, a piros vagy akár egy narancs árnyalat is. Ez az olajzöld szín valósággal személyiséget kölcsönöz a helyiségnek, egy kisebb teret pedig természetes éllettel telivé varázsol, ami által jóval nagyobbnak, tágasnak hat a helyiség.

Ideális választás fal színének, de akár az ajtó, ablakkeret is energiát sugároz e színben pompázva. Bátran választhatunk olajzöld bútort, szekrényt, vagy akár burkolatot is ebben az árnyalatban. Ez az olajzöld szín mondhatni univerzális otthonunkban, hisz barátságosan energikussá, természetközelivé varázsol egy alagsort, tetőteret, vagy akár egy mosókonyhát is. E színnel környezetünkben közérzetünk javul, valósággal energiával tötlődhetünk fel.

Amikor egy új évtizedre tekintünk, a “Back To Nature” arra buzdít bennünket, hogy újból csatlakozzunk a természethez, amelyről tudjuk, hogy valódi, pozitív hatással lehet a jólétünkre.

A “Vissza a természetbe” olajzöld elfedi a vadonban fekvő tájak és az otthonok közötti határvonalakat. Ez a friss zöld ideális hátteret biztosít a nyugalom iránti vágy kielégítéséhez. A “Back to Nature” visszafogott vonzereje, és más színekkel való kiváló kombinálási lehetőségei elérhetővé teszik, hogy békét és nyugalmat teremtsen bármilyen térben.

Inspirálódjon otthona természetközeli és trendi átalakításához a Behr.com által közölt képekből az alábbiakban:

Read previous post:
Színek, trendek – mi várható 2020-ban

Mint minden év végén, így most is kiválasztották már a 2020. év uralkodó színeit. Míg 2019. év színei a Blue...

Close