Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás

Fürdőszoba trendi zöldbe burkolva

Környezetünk uralkodó színvilága vitathatatlanul hatással van közérzetünkre. Az év színének megválasztott olajzöld, és a zöld árnyalatai megnyugtatják elménket, ellazítanak, e mellett energiával tölt fel, jó hatással van kreativitásunkra. Ez a lazító, nyugtató árnyalat a fürdőszobában is rendkívül pozitív hatású, megnyugtat, energikussá tesz egész napra.

Hogyan is csempésszük be a már-már paszteles, olajdzöld színt a fürdőszobába? Milyen zöldet válasszunk?

A fürdőszoba megtervezésekor, berendezésekor számtalan szempontot veszünk figyelembe, hogy a majdani fürdőszobánk valóban a feltöltődés helye legyen, mind e mellett praktikusan kiszolgálhassa a mindennapi higiéniai igényeinket. Tartsuk szem előtt, hogy az uralkodó szín meghatározza e helyiség hangulatát is.

Sokan kedveljük a zöld szín áranyalatait, és az év színének megválasztott “Back to Nature” olajzöld árnyalat minden szempontból kielégíti a zöldhöz fűzött reményeket. A zöld színt tartják ugyanis a legmegnyugtatóbb színnek, e mellett viszont energikussá tesz. Itt nem a neonos, hivalkodó árnyalatokra gondolunk, hanem a kevésbé harsány zöld színvilágra.

A fürdőszobában különösen kívánatos, hogy a környezet pihentető kisugárzású legyen, jelen esetben ez a természetből fakadó frissességgel párosul. Ezáltal a fürdőszoba a kikapcsolódás helyszínévé válhat.

Keros BG Varna Verde csempe kollekció

A zöld szín szinte bárhol megjelenhet a fürdőszobában. Választhatunk zöld színű csempét, zöld padlólapot, vagy keverhetjük a fehér csempét zöld mintákat tartalmazó dekorcsempével, listelloval.

A lehetőségek tárháza tovább bővíthető, hisz zöld fürdőszobai kiegészítőkkel is elérhetjük a kívánt hatást például egy fehér burkolattal rendelkező fürdőszobában is.

A természetközeli zöld szín növények formájában is becsempészhető a fürdőszobába. Válasszunk olyan szobanyövényt, mely kifejezetten kedveli a nedves, párás környezetet.

A belső falfestékek vonatkozásában pedig tényleg csak a fantáziánk szabhat határt a zöld árnyalat megálmodásakor, hiszen minden megvalósítható. Hogy igazán trendi legen az eredmény, javasoljuk az olajzöld árnyalat választását, akár csak 1-1 falrészen alkalmazva.

Mindezeken felül a számtalan zöld kiegészítő, mint például a fürdőszobaszőnyeg, vagy a függöny mellett ma már egyéb lehetőségek is kínálkoznak a fürdőszoba színessé tételében. Akár modern, a megszokottól eltérő zöld csapteleppel is egyedivé tehetjük a fürdő megjelenését. Sőt, ha zöld színű törölközőket vásárolunk, már azzal is sokat emelhetünk a hangulaton.

Paradyz, Vivida Verde csempe kollekció

Zalakeramia Momenti türkiz fürdőszoba

Fürdőszoba zöld fürdőszobai kiegészítőkkel

Read previous post:
Globo Smart Light okos lámpák – új generáció az otthoni világításban

A 2019-es év nagy újdonsága, a beltéri világítás új generációja a hazánban is elérhető a Smart Light, azaz az okos...

Close