Beltér Konyha Otthon, lakás

Gránit mosogatótálak – praktikum és esztétikum a konyhában

A gránit mosogatótálak speciális kompozit anyaga kőzetőrlemény és műgyanta felhasználásával készül. Ez a kombináció megidézi a természetes kő felületek szépségét, ugyanakkor rendkívüli tartóssággal párosul. E tulajdonságoknak köszönhető, hogy a gránit mosogatótálak iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik.

A gránit mosogatótálakkal évtizedekre lehet tervezni. Speciális, masszív anyaguknak köszönhetően strapabíróak és tisztán tartásuk is egyszerű. Még a hazánkban nagy területen jellemző kemény víz sem jelent gondot a gránit mosogatótálaknak, hiszen a vízkő sem hagy foltot a felületükön. Így a gránit mosogatótál minden körülmények között a konyha dekoratív eleme lehet.

MSG0112A gránit mosogatótálak palettáján mind a stílus, mind az egyedi praktikus igények kielégítése tekintetében bőséges lehetőségek állnak rendelkezésre. Kiválaszthatjuk a konyhánk hangulatához, méretéhez és saját mosogatási szokásainkhoz tökéletesen igazodó terméket.

A forma vonatkozásában kerek és szögletes vonalvezetésű gránit mosogatótálak is készülnek. Az elrendezés is igen változatos. Találunk egy- vagy kétmedencés mosogatót, választhatunk gyümölcsmosómedencével, csepptálcával,
vagy mindkettővel rendelkező modellt. Mindezt akár különleges sarok elrendezésben is megvásárolhatjuk.

A gránit mosogatótálak színválasztéka igen gazdag. A fehértől elkezdve a homokbézsen át az egészen sötét antracit árnyalatig terjed a színskála. Ennek MSG0103köszönhetően a munkalappal tökéletes összhangban lévő mosogatótálat építhetünk be, ami a konyha teljes képének harmóniájához is nagyban hozzájárul.

Természetesen a gránit mosogatótálak használatakor is oda kell figyelni néhány dologra. Ha a termék erős festékanyaggal rendelkező étellel vagy itallal (például vörösbor, kávé) érintkezik, azt lehetőleg rövid időn belül mossuk le mosogatószerrel, és öblítsük le bő vízzel. Kerülni kell továbbá az éles, vagy nehéz tárgyak mosogatóba ejtését.

Read previous post:
Fények és hangulat a fürdőszobában

A fürdőszobai hangulatvilágítás kulcsfontosságú szerepet tölt be a pihentető, regeneráló fürdőzés, és a romantikázás során. Ezen felül a fürdőszobában a...

Close