Beltér Konyha Otthon, lakás

Grohe új Eurosmart konyhai csaptelepek

A Grohe mintegy 15 évvel ezelőtt kezdte meg a ma is méltán népszerű Eurosmart konyhai csaptelepek gyártását. Ez idő alatt a termék számos fejlesztésen és funkcionális átalakításon ment át, 2015-re a jó dolgokat még jobbá tették. A gyártó bemutatta a legújabb Eurosmart modelleket, melyeket a mai trendeknek megfelelően nagyobb kényelem, optimalizált technológia és vonzó küllem jellemez.

Ami rögtön megragadja a szemet az új dizájnú Grohe Eurosmart konyhai csaptelepeknél, az a 35 százalékkal megnövelt, magasított kifolyó. Ez még nagyobb mozgási szabadságot jelent a mindennapokban, hiszen a nagyobb hely komfortosabb mosogatást tesz lehetővé, és a nagyobb edények megtöltése sem jelenthet gondot az új Eurosmart használata mellett.

eurosmart2A másik vizuálisan megkapó elem, az ergonomikus, karcsú vonalvezetésű nyitókar, ami a csap hengeres formáival elegáns összképet alkot. A tökéletes sziluett nem csak a szemnek élvezet. A törésvonalak hiányának köszönhetően a takarítás is gyerekjáték. Nem kell attól tartani, hogy a mosószer, vagy egyéb szennyeződések megtapadnak a csaptelep nehezebben elérhető részein.

Egy nagyszerű új fejlesztés a 100 százalékban ólom- és nikkelmentes szeparált vízvezeték a csaptelep belsejében. Ennek köszönhetően az ivóvíz egyik kémiai elemmel sem kerül kapcsolatba, így az a világon mindenhol megfelel a minőségi előírásoknak. Egy másik remek újítás a rendkívül egyszerűen, egy érmével cserélhető gyöngyöztető.

Az erőforrások fenntartható használatának szolgálatában a Grohe ellátta az új Eurosmart konyhai csaptelepeket a SilkMove ES technológiával. Ez egy energiatakarékos hideg indítású kartus, mely a nyitókar középre történt pozícionálása esetén hideg vizet ereszt, így elkerülhető a felmelegített víz véletlen és fölösleges használata. A kartus ráadásul beépített hőmérséklet szabályozóval van ellátva, a vízhőmérséklet kívánt maximuma az egyedi igényeknek megfelelően beállítható.

Az új Eurosmart konyhai csaptelepek számos különböző változatban készülnek. Válogathatunk az alacsony vagy magas kifolyóval rendelkezők közül, és a falra szerelhető kivitel is elérhető magas, illetve rövidített kifolyócsöves változatban is.

 

Read previous post:
Háztartásunk fontos része: a mosogatótálca

Minden otthon konyhájában fellelhető és a mindennapi használat fontos kelléke a mosogatótálca, egy jóleső étkezést követően történő, gyors mosogatáshoz. Lehet...

Close