Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Romantikus hangulat a fürdőszobában

A fürdőszoba berendezése meghatározza a hangulatunkat, mindennapjaink szerves része, hisz a fürdőszobában indul és végződik egy-egy napunk. Romantikus hangulatú fürdőszoba kialakítással napjaink és estéink, éjszakáink kellemesebbé, párkapcsolatunk, házasságunk meghittebbé válhat. Nyugalom és romantika a fürdőszobában a boldog, kellemes közérzetért.

Mi is szükségeltetik egy romantikus fürdőszoba berendezéséhez? Tesszük fel a kérdés azonnal, miután elképzeltük a helyiség hangulatát, és hogy milyen kellemes perceket, órákat töltenénk, tölthetnék a fürdőben. Kezdjük talán a fürdőkádnál.

Az igazán klasszikusan romantikus fürdőszoba szinte elengedhetetlen kelléke egy tágas, nagy méretű térben álló kád. Például a Marmy Carolina térben álló kád szemet gyönyörködtető, finom, íves vonalvezetéssel, a fürdőszoba hangsúlyos, tágas pontján elhelyezve máris megteremti a romantikus hangulatot, a párunkkal való romantikázás elengedhetetlen feltételét.

oroszlan-labHa tovább szeretnénk fokozni a romantikus hangulatot, az oroszlános kádlábbal ellátott térben álló kád elengedhetetlen! A Marmy Siracusa térben álló kádhoz választhatunk klasszikus minimál kádlábat, vagy a romantikus fürdőszobánkba oroszlán kádlábbal helyezzük el. Javasoljuk a króm (vagy bronz, esetleg fehér) kis oroszlán lábak választását a hangulat fokozása érdekében.

Egy térben álló kádat a fürdőszoba adottságainak és elvárásainknak figyelembe vételével bárhol elhelyezhetünk, legyen a vágyunk a fürdőszoba közepére, falhoz, vagy valamely sarokba helyezés. Térben álló kád – a kád, amit csak be kell állítani a fürdőszobába, nem kell falazni, purhabbal kitölteni, nem hajlik, nem kell falhoz rögzíteni – ideális, időtálló termék.

Egy-egy klasszikus, térben álló kád vonalvezetése lehet hagyományos, vagy kifejezetten finom, íves, kerekded, “sima”, “kellemes” vagy akár lehet modern, íves-szögletes, a megfelelő környezeti elemek, berendezési tárgyak használatával kialakítható a kívánt összhatás.

marmy_siracusa_furdokadA svéd tervezésű Marmy térben álló kádak szinte bármely stílusirányzat kedvelőit kielégítik. Klasszikus, romantikus, vagy kifejezetten modern, szögletes… vágyjunk bármelyikre, megtaláljuk a kínálatban.

A Marmy térben álló kádak anyaga öntött márvány , nagy kopás, és ütésálló képességgel. Esetleges sérülés esetén könnyedén javítható!

Az öntött márvány nagyon jó hővezető, felveszi a meleg víz hőjét, tárolja azt, így hosszú időn keresztül élvezhetjük a romantikus fürdőzést a Marmy térben álló kádakban.

Nyugalom és romantika a fürdőszobában a Marmy svéd tervezésű térben álló kádakkal.

Az igazi, romantikus hangulat megteremtéséhez alaposan tervezzük meg, és körültekintően válasszuk ki a megfelelő színű és mintázatú csempét, valamint a fürdőszobabútort is az elvárt hangulatnak megfelelően válasszuk ki.

Talán egy kicsit hosszabb tervezés meghozza az elvárt gyümölcsét, nyugalom, kényelem, boldog romantika költözik mindennapjainkba.

 

Read previous post:
Grohe új Eurosmart konyhai csaptelepek

A Grohe mintegy 15 évvel ezelőtt kezdte meg a ma is méltán népszerű Eurosmart konyhai csaptelepek gyártását. Ez idő alatt...

Close