Beltér Otthon, lakás

Hangulatvilágítás otthonunkban

Otthonunk megfelelő világítása mind egészségünk mind kényelmünk miatt elengedhetetlen. E mellett egyre nagyobb szerepet kapnak a hangulatvilágítási céllal felszerelt, elhelyezett kisebb fényforrások, melyek a nyugalom, a kellemesen pihentető hangulat, a romantikus együtt töltött esték hangulatának fokozására helyezünk el.

Hamarosan itt az év vége, a karácsony, és a család egyre több időt, estét tölt el otthon, ezért érdemes elgondolkodnunk azon, mivel is fokozhatnánk a meghitt pillanatok hangulatát.

A legegyszerűbb megoldás egy-egy hangulatfokozó lámpa beszerzése, elhelyezése.

E hangulatlámpák lehetnek álló, asztalra, polcra helyezhetők, és/vagy választhatunk különböző fényfűzérek, ledszalagok közül.

Az egyszerűbb, mobilabb megoldás hangulatvilágításra az elemes hangulatlámpák, fényfűzérek elhelyezése.

A Vemmi asztali lámpa igazán hangulatos légkört teremt a helyiségben, legyen az egy meghitt családi este, vagy egy romantikus beszélgetés. A tűz effektnek köszönhetően melegséggel tölti el a helyiséget. A lámpatest kandallót formáz, benne a lobogó tűz látványával. Elemmel működik, így bárhol elhelyezhető. Üzemideje 6-18 óra.

 

Gropina asztali lámpa feldobja a helyiség hangulatát. USB kábellel tölthető, bluetooth funkcióval rendelkezik, így a hangulatos zenéről is gondoskodhatunk. Fekete-fehér színű, henger alakú, melyben RGB színváltós LED fényforrás helyezkedik el. Kültéren is használható IP644 védelmének köszönhetően.

 

A karácsonyi hangulat, a meghittség, vagy épp a vidám karácsony érdekében ajánljuk fényfűzér elhelyezését otthonunk több pontján. Hópehely, rénszarvas, vagy épp hóember motívumos, elemmel működő LED fényfűzérek is a segítségünkre lesznek, hisz mobil megoldások, bárhová elhelyzehetőek.

 

A karácsonyt követi a szilveszter.

A vidám, szórakoztató hangulatot disco gömbök segítségével is fokozhatjuk. Ezek az elemmel működő disco gömbök bárhová elhelyezhetőek, vidám, színes világítást nyújtanak.

 

“HOME” felirat elemes világítást az év bármely szakában használhatunk, a bejáraton kívül is, így a hozzánk érkező vendégek hangulatát is megalapozzuk.

Az elemes, mobil hangulatlámpák mellett a hosszabb élettartamú, hálózatról üzemeltethető lámpák is rendelkezükre állnak. Például választhaunk sólámpát , melyek meleg, barátságos hangulatot teremtenek. Vagy például egy-egy lávalámpa is nagy segítségünkre lehet, akár színterápiával.

 

 

Read previous post:
Varázsoljon luxus eleganciát fürdőszobájába egy térkáddal, mindezt elérhető áron

A térkádak (szabadon álló kádak) érvezredes múltra vezethetőek vissza, hisz a tervezés alapjául a már az ókorban is jellemző fürdődézsák...

Close