Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Varázsoljon luxus eleganciát fürdőszobájába egy térkáddal, mindezt elérhető áron

A térkádak (szabadon álló kádak) érvezredes múltra vezethetőek vissza, hisz a tervezés alapjául a már az ókorban is jellemző fürdődézsák szolgáltak. Az elmúlt évtizedekben a beépített fürdőkádak hódítottak, ám az utóbbi évtized lakberendezésében már a térben álló kádak hódítanak.

Ami nem csoda, hisz egy térkád elhelyezése a fürdőszobában eleganciát, luxust sugároz, az otthon tulajdonosainak eleganciához, kényelemhez és nem utolsó sorban az igényes desinghoz fűződő viszonyáról árulkodnak.

Balneo Budapest fal mellé tehető térben álló kád

Itt sokakban felmerülhet a kérdés/kétely, hogy hiába szeretne térkádat, a fürdőszoba adottságai ezt nem teszik lehetővé. Opcióként ajánljuk a Balneo Budapest fal mellé helyezhető térben álló kádat! A luxus, az elegancia, a modern enteriőr garantált, kisebb fürdőszoba esetén is.

A Balneo szabadon álló kádak között választhat kerekded-ovális, romantikus kisugárzású változatot; vagy szögletes, kifejezetten modern design-al rendelkezőt, vagy épp a fal mellé illeszthető, lekerekített változatot is.

A térben álló kádak az elérhető szabadság, kényelem és luxus élményét kínálják. A Balneo térkádakkal Ön is átélheti a szabadságot, elérhető árakon.

Balneo térkádakban a fürdés egy élmény. A design, a térkád nyújtotta kényelem, a nagyobb térfogat garantálja, hogy e kádakban ellazulhat, pihenhet, és már-már welness élményben lehet része. A nagyobb térfogatnak hála, egy-egy romantikus fürdőzés is megvalósítható, kényelmetlenségek nélkül 🙂

Balneo Milano Nero térkád

A Balneo térkádak letisztult designja magáért beszél. A klasszikusnak mondható tiszta fehér mellett a Balneo Milano térkád fekete színben is megvásárolható.

A Balneo térkádak könnyűnek számítanak a térben álló kád kínálatban, hisz e kádak esetén 50 kg súllyal kell számolnunk szállítás során. A kád anyaga szaniterakril, ami 3 mm japán akril bevonatot kapott, így a hordozóréteggel 5 mm-es a vastagság.

A kényelmes vásárlás és beépítés érdekében a Balneo kádakat szerelőszettel vásárolhatjuk meg. A doboz tartalmazza a lefolyót és a rejtett szintezőlábat is. A tartószerkezet rozsdamentes, nem kell a korrodálódástól tartanunk.

Térben álló kádhoz szabadon álló csaptelepet válasszunk, ezzel is fokozva a luxus élményt és designt a fürdőszobában. Ajánljuk figyelmébe például a Wellis Rundo Solo álló csaptelepet, fehér színben.

Balneo Milano térben álló kád, fehér

Balneo Valencia térben álló kád

Read previous post:
Német minőség, elérhető áron: Classen laminált padlók

Természetes fa padló hatást ma már kedvező áron is elérhetünk. Nincs más dolgunk, mint szétnézni a laminált padlók kínálatában. Ajánljuk...

Close