Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

A hófehér világ letisztult harmóniája a fürdőszobában: Kludi Balance

A légies természetesség összhangja a Kludi Balance hófehér csaptelepekkel valósítható meg igazán. Lágy vonalvezetés jellemzi, már-már futurisztikus designal.

Egy fehér fürdőszobai enteriőrben minden részlet számít. A Kludi Balance White csaptelepek finoman elegáns, letisztult megjelenése tökéletesen egészíti ki a hófehér fürdőszobai világ harmóniáját.

Sötét tónusú, fekete csempével, fürdőszobai berendezéssel kombinálva tökéletes kontrasztot képez.

A Kludi Balance White termékcsaládban a különleges design és a funkcionalitás egyensúlya ámulatba ejtő. E tökéletes egyensúlyt a termékcsalád fantázianeve megfelelően tükrözi.

A Kludi Balance White kollekcióban megtalálhatóak a fürdőszobai csaptelepek teljes palettája, így a fehér csaptelepre vágyók, tökélesen letisztult harmóniát kedvelők megtalálják fürdőszobájuk ideális csaptelepeit.

Egykaros mosdó csaptelepei álló, mosdóra szerelhető kivitelben, vagy akár mosdótálhoz illő, magasított kivitelben is elérhetőek. A termékcsaládban találunk kádtöltő csaptelepet zuhanyszettel, mely hagyományos módon falra szerelhető, vagy épp a kád szélére. Falsík alatti csaptelepei, vagy térkádhoz a szabadon álló csaptelepe maximálisan modern enteriőrt eredményez. Bide csaptelep szintén elérhető a palettán.

A gyártó a tervezés és gyártás során nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. A Kludi Balance csaptelep család szenzoros elemeivel egyáltalán nem fogyasztunk több vizet a szükségesnél. Víztakarékos ECO perlátora, vagy épp a beállítható hőfokszabályozó szintén a kényelmes és víztakarékos üzemelést segíti elő. A szenzoros kivitel esetében az érintésmentes használat a vegyszerhasználatot jelentősen visszaszorítja, így a környezetünknek is kedvez a Kludi Balance csaptelep család egyes tagjainak választása.

A már-már futurisztikus kisugárzás, a légies design és a praktium tökéletes egyensúlya figylehető meg a Kludi Balance White csaptelep kollekcióban, mely tökéles harmóniát és letisztult képet sugároz egy fehér enteriőrben.

 

Read previous post:
Hangulatvilágítás otthonunkban

Otthonunk megfelelő világítása mind egészségünk mind kényelmünk miatt elengedhetetlen. E mellett egyre nagyobb szerepet kapnak a hangulatvilágítási céllal felszerelt, elhelyezett...

Close