Beltér Konyha

Innováció a konyhában – GROHE kompozit mosogatótálcák

Otthonunkban az egyik legfontosabb szerepet a mosogatótálca tölti be. Mindennapi használatban van, ezért az GROHE innovációja a kompozit mosogatótálcák területén igen nagy örömére szolgálhat minden háziasszonynak. A GROHE mosogatótálcák okos tulajdonságainak köszönhetően a mosogatás már nem is rémisztő elfoglaltság, ugyanis a GROHE K-széria mosogatótálcái könnyen tisztíthatók, elnyelik a folyó víz zaját, a piszkos vizet pedig egy gombnyomással leeresztheti.

A GROHE K-szériájában minden konyhához találhatunk megfelelő méretű és stílusú kompozit mosogatót. Kétféle színárnyalatban a választék a következő:

  • egymedencés mosogatótálca
  • kétmedencés mosogatótálca
  • másfél medencés mosogatótálca
  • hagyományos, felülről beépítéssel, vagy alulról beépítéssel

Mi több! választhatunk felülről vagy alulról beépíthető mosogatótálcát is.

A GROHE által kínált különleges mosogatótálca funkciók bármely háziasszony kedvére lesznek! Például a zajcsökkentő GROHE Whisper szigetelésnek köszönhetően a mosogatóba folyó víz, vagy az edények csörgése minimálisra csökken. Az automata leeresztőnek köszönhetően pedig Önnek nem kell többé a piszkos vízbe nyúlnia, egy gombnyomással leeresztheti azt.

De nézzük részletesebben, mit “tud” egy GROHE K-szériás kompozit mosogatótálca

GROHE QuickFix rendszer
A mosogatótálcán két, gyárilag készült lyuk található, melyeknek köszönhetően mosogatótálcák teljesen megfordíthatók, tehát a csaptelep bármelyik oldalra felszerelhető.

GROHE Whisper
A sűrű kvarc-akril anyagnak köszönhetően a GROHE kompozit mosogatótálcák elnyelik a folyó víz és az edénycsörömpölés zaját.

VÍZLEERESZTŐ a kényelmes kezelhetőség érekében
Automata leeresztőnek hála, Önnek nem kell többé a piszkos, vagy épp hideg/forró vízbe nyúlnia, egy gombnyomással leeresztheti a vizet.

TÁGAS MOSOGATÓMEDENCÉK
A GROHE kompozit mosogatótálcák legalább 20 cm mélységűek, így nem okozhat gondot a nagy fazekak elmosása, vagy a váza megtöltése.

HŐÁLLÓ: A GROHE rendkívül tartós, kompozit mosogatótálcái akár 280°-ig is hőállóak, így a forró edény is bátran ráhelyezhető.

UV-FÉNYBEN SEM FAKUL MEG: ez a kompozit anyag az UV-sugárzástól sem fakul meg, így a mosogatótálcák hosszú időn át megőrzik eredeti színüket.

KARCÁLLÓ: a szilárd kompozit anyagból készült mosogatótálcák karcállóak, így hosszabb élettartamot biztosítanak.

SZENNYEZŐDÉSÁLLÓ: a GROHE kompozit mosogatótálcák szennyeződésállóak, így hosszú időn át megőrzik esztétikus küllemüket.

A GROHE K-szériás mosogatótálca kollekcióban találhat egyszerűbb, alaptípust, vagy akár minimalista formatervezésű, extrább változatot.

A GROHE kompozit mosogatótálcák rendkívüli ellenállósága kompozit anyagának köszönhető, mely 80 százalékos kvarctartalom és az akrilgyanta keveréke. Ellenállnak a hőnek (akár 280°-ig!), horpadásnak, karcolásoknak és foltoknak. Az UV-fénytől sem fakulnak meg. A GROHE csaptelepek garanciájáról már ismert 5 év gyártói garancia vonatkozik a GROHE K-szériás kompozit mosogatótálcákra is.

A GROHE K-szériás mosogatótálca beépítése történhet a hagyományos módon, felülről a pultba sűlyesztve, 8 mm-es függőleges peremmel. A beszerelés szorítókengyeles megoldással történik (kivéve a 31653, 31654, 31655 és 31648 sz. modellek esetében, ahol csak szilikon alkalmazható). Azonban a kompozit mosogatótálcák között a pult alá beépített, elegáns, rendkívül modern desint eremdényező mosogatót is választhatunk, melyek beszerelése alulról, szorítókengyellel történik.

Nem kell többé félnie a mosogatótálca nagyobb igénybevételénél. A GROHE minőség a K-szériás kompozit mosogatótálcák esetén is megutatkozik, a tartósság és a funkciók tekintetében szinte felülmúlhatatlanok. Teljesen sima, porózusmentes felületük higiénikus, könnyen tisztítható, így öröm megérinteni, öröm a mosogatás.

 

Read previous post:
Vízszűrős csaptelepet a konyhájába, a családja egészségéért

Ön is palackozott vizet fogyaszt? Belegondolt már, hogy mennyi szeméttel jár a sok műanyag palack, amit így egy-egy háztartás termel?...

Close