Beltér Konyha

Vízszűrős csaptelepet a konyhájába, a családja egészségéért

Ön is palackozott vizet fogyaszt? Belegondolt már, hogy mennyi szeméttel jár a sok műanyag palack, amit így egy-egy háztartás termel? Van megoldás! Például a GROHE innovációja a Blue Home vízszűrős csapteleppel, mely a tiszta, szűrt, hűtött és szénsavas víz egyszerű, öko-barát módját kínálja, otthonában a csapból.

Igen, jól olvasta a kedves olvasó. A GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelep nemcsak a tiszta, szűrt vizet biztosítja a háztartásban, hanem szénsavas vizet is engedhet a csapból. Ez egy igazán praktikus rendszer, hisz ki ne szeretne kristálytiszta, akár szénsavas, vagy enyhén szénsavas vizet fogyasztani ilyen egyszerűen. A Blue Home konyhai csapteleppel elfelejtheti az ásványvíz cipelését, és a palackok miatti nagy szemétmennyiséget.

Amennyiben Ön is szeretne tenni a környezet védelme érdekében, bátran ajánljuk a GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelep használatát az ásványvizek, palackozott vizek vásárlása helyett.

Az alapkészlet tartalma:
egykaros konyhai keverőcsap – szűrt, hűtött és szénsavas víz hűtőegységgel, szűrővel és CO2 adagoló palackkal. Magas L-kifolyó csaptelep, króm felülettel. Ezzel az alapszettel minden megvan, amire csak vágyhat egy beépített konyhai csaptelep esetén.

A Blue Home vízszűrős csaptelep rendszer használata nagyon egyszerű. Csak kinyitja a csapot a konyha csaptelepeknél már megszokott módon, egy kar segítségével, a kívánt funkcióba állítva, és már élvezheti is a kristálytiszta vizet, akár szénsavas változatban is.

Ismerje meg a terméket az alábbi videoval:

Telepítése szintén egyszerűen kivitelezhető. Készítsük elő a konyhaszekrényt, alakítsuk ki a szellőzőnyílásokat, helyezzük el a szerelvényeket, majd a szűrő és szén-dioxid palackot, és állítsuk be a programot. 4 lépés, és élevezhetjük is a frissítő, tiszta, szűrt csapvizet. A beépítést erre a linkre kattintva elérhető videon megtekintheti» 

Az alapszett jellemzői:

– GROHE Blue Home egykaros mosogató keverőcsap, szűrőfunkcióval
– külön fogantyú a kétféle szűrt és hűtött víz számára: sima és szénsavas
– L-kifolyó
– külön belső vízvezető csövek a szűrt és a szűretlen víz számára
– flexibilis összekötő tömlők
– GROHE Blue Home hűtő
– 250 Wattos hűtőegység, 230 V, 50 Hz óránként 5 liter hűtött vízzel szolgál
– Beállítható a GROHE Blue S szűrőmérethez, a GROHE Blue aktívszenes szűrőhöz és a GROHE Blue magnézium+ szűrőhöz
– CE-bevizsgált
– GROHE Blue S méretű szűrő, szűrőfej flexibilis állítási lehetőséggel
– GROHE Blue 425 g CO2 palack szénsavas víz készítéshez

Egy saját vízszűrős konyhai csaptelep kristálytiszta szűrt vizet biztosít az egész család számára a mindennapok során. Elfelejtheti a palackozott vizek beszerzésével, cipelésével járó kellemetlenségeket, és a nagy mennyiségű hulladékot. Arról nem is beszélve, hogy a műanyag palackokból kioldódó káros anyagok sem terhelik tovább a szervezetét, hisz egyszerűen, egy pohárba kiengedheti a fogyasztandó vízmennyiséget, akár szénsavas formában.

Read previous post:
Trendszínek a lakberendezésben 2020.

Otthonunk belsőépítészete, lakberendezése az életstílusunkat képviseli. Mind a színek, az anyagok és a minták a saját és családunk stílusát sugározza,...

Close