Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Holland minőség, modern design a fürdőszobában: Riho Novik zuhanyzó kollekció

A fürdőszoba tervezése építkezéskor, felújításkor egyaránt körültekintést igényel, hogy az eredmény design és praktikum tekintetében is hosszú távon kielégítő legyen. Ha zuhanyzót, zuhanykabint tervezünk, válasszuk például a Riho Novik zuhanyajtó családot, mellyel zuhanykabint, vagy épp besétálós zuhanyzót is kialakíthatunk.

A RIHO kiváló holland minőséget képvisel, és jó tudni, hogy magyarországi leányvállalattal, raktárkészlettel is rendelkezik! A kiváló minőség mellett lenyűgöző, kifinomult formatervezés jellemzi a RIHO szanitereket, fürdőszobai berendezéseket, mellyel egy modern otthon fürdőszobája igazán praktikus és eredeti lesz.

A RIHO Novik kollekció zuhanyfalaival gondolkodhatunk zuhanykabin, vagy épp walk-in zuhanyzó építésében is. A Novik zuhanyajtók, zuhany paravánok diszkrét, ám szivárgásgátló profillal készülnek, így a desgin és a praktikum tökéletes kombinációját kapjuk eredményül.

A RIHO Novik zuhanyfal kollekció darabjai II. fokozatú lapos tömítéssel, és szivárgásgátló profillal rendelkező zuhany paravánok, melyek jó védelmet nyújtanak a fröccsenő vagy csöpögő víz ellen, mivel a szivárgásgátló profil gátat képez a zuhanyzóból kifolyó víz előtt.

A RIHO Novik zuhanyajtókat, válaszfalakat speciális biztonsági-edzett üvegből gyártják, melyek RIHO Shield felületi megmunkálásban részesülnek. Ennek köszönhetően az üveg felülete tökéletesen sima és a víz cseppek szabadon folynak le róla, mielőtt megszáradnának, így az üveg felületén nem rakódik le a vízkő vagy a szappan maradéka. A felületkezelés miatt az üveg karbantartása, tisztítása renkívül egyszerű. Arra azonban ügyeljünk, hogy tisztításkor ne használjunk súroló anyagot, ez ugyanis megsértheti a felületkezelést. Tisztításához gumi tisztítót, vagy nedves rongyot/kendőt használjunk.

A RIHO Novik zuhanyfalak között zuhanyajtót, válaszfalat is találunk, így zuhanytálcával vagy walk-in stílusban is tervezhetjük velük az új zuhanykabinunkat.

Általános jellemzők:

  • RIHO SHIELD technológiával kezelt üveg (teljesen sima üveg a lerakódások ellen)
  • A II. fokozatú lapos tömítéssel és szivárgásgátló profillal a fröccsenő vagy csöpögő víz elleni védelemért
  • 6 mm sík üveg vastagsága (típustól függően)
  • Kiemelő zsanér / profil
  • Univerzális paraván a bal és jobb oldali típusokhoz
  • +/- 7 mm a paravánok állíthatósága (típustól függően)

A RIHO Novik zuhany válaszfalak csomagolása a fürdőszoba falához való rögzítéshez univerzális rögzítő alkatrészeket tartalmaznak. A RIHO Novik zuhanyfalakra, zuhanykabinokra 2 év gyártói garancia vonatkozik, melynek egyetlen feltétele a válaszfalnak az útmutatás szerinti felszerelése.

Megbízhatóság, kiváló minőség és modern desing jellemzi a RIHO Novik termékeket. A holland gyártó már 25 éves múltra tekinthet vissza az európai piacon, ez épp elég bizonyíték a minőségi garanciára.

Read previous post:
Innováció a konyhában – GROHE kompozit mosogatótálcák

Otthonunkban az egyik legfontosabb szerepet a mosogatótálca tölti be. Mindennapi használatban van, ezért az GROHE innovációja a kompozit mosogatótálcák területén...

Close