Beltér Otthon, lakás Világítás

Vidám lámpák a gyermekek öröméért

Ha kisfia – vagy épp kislánya – szereti a focit, a Globo Lemmi kollekciót neki alkották meg. Természetesen bohókás, focirajongó felnőtteknek is ajánljuk! 🙂

A Globo Lemmi focilabda mintás kollekció vidámságot csemépsz bármelyik helységbe, a gyerekszobák különleges éke lehet. Többféle kivitelből választhatunk, legyen igény mennyezeti lámpára, függesztékre, fali lámpára, vagy akár állólámpára.

A zöld alapon focilabda mintás búra vidám, játékos megjelenésével a gyermekek kedvenc szobai dekorációja lehet, és nem utolsó sorban egy dekoratív, praktikus világítótest.

Globo Lemmi Spot lámpa

A Lemmi kollekció fehér vezető elemekkel, zöld színű műanyag búrával készül, melyet apró focilabdák díszítenek. A búra alatt rejtőzik a foglalat.

A termék a fényforrást nem tartalmazza, így azt mi magunk választhatjuk, annak függvényében, hogy milyen színhőmérsékletet szeretnénk használni otthonunkban.

 

A Lemmi kollekció mennyezeti lámpája fehér talpra szerelt, focilabda formájú műanyag búrával készült.
A búra alatt rejtőző takarékos fogyasztású, hosszú élettartamú LED fényforrás a termék része
, mely 820 Lumen fényerővel 3000 Kelvin színhőmérséklettel világít. A termék átmérője 36 cm.

Kisfiú szobák nélkülözhetetlen kiegészítője a Lemmi kollekció bármely lámpája, vidámságot, a sport, a foci iránti rajongást szimbolizálja gyermekünk szobájában.

Read previous post:
5 tipp a megfelelő villanybojler kiválasztásához

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók - azaz például a villanybojlerek - a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. Bár léteznek átfolyós rendszerű...

Close