Beltér Burkolat Csempe Konyha

A modern konyha is lehet vidáman barátságos, klasszikus hatású konyhai csempével

Manapság egyre nagyobb az elvárásunk a konyhát illetően: legyen praktikusan felszerelt, sítlusosan modern, és barátságosan hívogató, hisz a konyha a társasági élet színtere és a családi étkezések, valamint a főzés, ételkészítés helyszíne is egyben. A hangulat, a kisugárzás kiemelt szerepet kap otthonunk e helyiségében.

Ha a modern berendezési tárgyakat, a modern design-t, a csillogást részesítjük előnyben, kitűnően ellensúlyozhatjuk az olykor ridegnek tűnő környezetet a Beryoza Runa Light Beige csempe kollekció melegséget sugárzó bézs színével, és dekorelemeivel.

A Beryoza Runa Light Beige csempe egy laponként 6 egyenlő részre osztott, téglalap alakú 20*30 cm-es méretű csempe, mely a klasszikus konyhai osztott csempékre való hasonlóságával a vidék barátságosságát lopja be konyhánkba.

Egységes színű, letisztultan matt felületével a modern stílusú berendezéshez is igazán jól illeszkedik, mégis megtöri a fémes csillogás ridegségét, színe lággyá teszi a környezetet.

 

Beryoza Runa csempe kollekció dekorelemei realisztikus mintázattal varázsolják fiatalossá, vidámmá konyháját, így a konyhában főzéssel töltött idő is vidáman tellhet, modern könyezetben. A dekorcsempéken megjelenő gyümölcsök, és a kávé frissességgel töltik meg a konyhát.

E termékcsalád tökéletes választás mindazok számára, akik a fémesen csillogó, modern berendezés esetleges ridegségét kívánják megtörni klasszikusan modern, már-már vidékies beütésű burkolati elemekkel.

Read previous post:
Mediterrán hangulat, vidéki barátságosság a konyhában

Vidéki vagy mediterrán stílusú otthon konyhájának esetén már a fali csempe is megalapozhatja a hangulatot. A Zalakerámia Provance konyhai csempe...

Close