Beltér Burkolat Csempe Konyha

Mediterrán hangulat, vidéki barátságosság a konyhában

Vidéki vagy mediterrán stílusú otthon konyhájának esetén már a fali csempe is megalapozhatja a hangulatot. A Zalakerámia Provance konyhai csempe kollekció egy életérzést képvisel, a provence-i vidék festői tájaira repít barátságos, mediterrán színvilágával, és dekorcsempéivel.

A Provance csempe családban bézs és terrakotta alapcsempéket kombinálhatuk a többféle, különböző mintázatú, vidám frissességet árasztó dekorcsempékkel.

E termékcsalád mediterrán stílusával könnyedén magával ragadja a konyhában tartózkodókat, vidámsággal, a vidék közvetlenségével tölti meg a helyiséget.

  

Egy burkolat, mely elhozza a déli tájak lakóinak életérzését, ahol a konyha nem csupán az otthonunk négyzetméterekben mérhető helyisége, hanem az otthon szíve, a családi, baráti összejövetelek színtere, ahol a kellemes hangulatban zajló közös étkezések közelebb hozzák egymáshoz az embereket még a mai, rohanó világunkban is. Teremtse meg konyhájában a meaditerrán vidék barátságosan közvetlen légkörét.

A Zalakerámia Provance alapcsempék 20*20 cm-es méretben érhetőek el, négy részre osztott rusztikus felülettel, terrakotta és bézs színekben. Az alap csempék tökéletes kiegészítője a többféle, különböző vidám, friss gyümölcs, vagy antik konyhai eszközöket ábrázoló mintázatú, rusztikus dekorcsempe, melyek 10*10 cm-es méretben készülnek, bézs alapszínnel.

A bézs és terrakotta színek, a rusztikus hatású felület csodálatos kiegészítői lehetnek akár egymásnak is. A gyümölcsöket és konyhai eszközöket megjelenítő képek pedig hozzájárulnak a hívogató, pozitív hangulatú élettér kialakításához.

A Zalakerámia Provance csempe kollekció mediterrán vidékre repíti Önt is konyhájában, ahol a mindennapi napkezdés, és zárás, az alkalmi étkezések, összejövetelek kellemes, barátságos légkörének megteremtése már a falon elkezdődött.

A Zalakerámia Provance kollekció I. osztályú termék, magyar gyártótól, 5 év garanciával.

Read previous post:
Klasszikus konyhai burkolat, kültéri felhasználásra is

A kőhatású padlólapok népszerűsége ma is töretlen. Ami nem csoda, hisz használatukkal megteremthető a vidéki konyha stílus, vagy akár a...

Close