Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

A patchwork minta játékossága a konyhában vagy fürdőszobában

A patchwork mintázat tradicionális, önmagában is otthonos hangulatot teremt bármilyen felületen alkalmazva. A mintás, színes felületből tradíció és vidámság árad. Álmodja meg fürdőszobáját, vagy konyháját patchwork mintás csempével.

A patchwork, azaz foltvarrás (foltmozaik, patchwork) története igen régi, valószínűleg a szövés feltalálásának idejére esik. Ez a foltvarrás az elhasznált textíliák új életét teremtette meg, takaró, vagy egyéb használati tárgyak formájában.

A falburkolatok között is találunk patchwork mintázatú csempéket, melyekkel vidáman otthonos konyhát, vagy fürdőszobát valósíthatunk meg.

Ez a régmúlt időket idéző technika, a mai modern kivitelezéssel varázsolja otthonossá a helyiséget, tradicionalizmust csempészve a modern környezetbe.

Amarcord Gradisa dekorcsempék

A múlt újraértelmezésével született meg az Amarcord csempe kollekció. Élettel teli, nosztalgikus érzéseket keltő, a színek és a minták pezsdítő kavalkádját egyesítő csempe család.
Az Amarcord termékcsalád 3*20 cm-es listelloinak (darabra vásárolható), 20*20 cm-es Gardesia dekor csempéinek változatos mintázatával lehetőségünk van soros elrendezés megvalósítására, vagy akár egy teljesen véletlenszerű, patchwork hatást keltő felület kialakítására is.

Az Amarcord Gradisa csempe esetén egy dobozon belül 27 db 20*20cm-es többféle mintázatú lap található!

A Del Conca Amarcord kollekció a mai monokróm és minimalista trendek világában vidám, színes, barátságos otthon érzését kelti, fürdőszobában, és/vagy konyhában egyaránt.

Keros Beton kollekció

Ha mégis inkább egy letisztultan monokróm színvilágot szeretnénk megvalósítani, akkor a Keros Beton kollekció, és annak dekorcsempéje kitűnő választás!
A Drau Gris dekorcsempe 20*60 cm -es méretben, lapon belül 20*20 cm-es részekre osztottan, különleges mintázattal klasszikus cementlapokra emlékeztet, ám a konyha, vagy a fürdőszoba egy-egy falán patchwork hatást kelt. Bár burkolhatjuk soros elrendezéssel is… engedjük szabadjára bátran fantáziánkat. Egy dobozon belül 12 db 20*60cm-es lap található, többféle mintázattal.

Legyen célunk a vidáman színes, vagy a monokróm színvilág, e csempék bármelyikét választva, patcwork szerű burkolatunkkal otthonos kisugárzást érhetünk el.

Amarcord kollekció

Amarcord kollekció

 

Keros Beton kollekció

 

Read previous post:
A modern konyha is lehet vidáman barátságos, klasszikus hatású konyhai csempével

Manapság egyre nagyobb az elvárásunk a konyhát illetően: legyen praktikusan felszerelt, sítlusosan modern, és barátságosan hívogató, hisz a konyha a...

Close