Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha

Metro csempe az örök klasszikus a modern lakberendezésben

A mai modern belsőépítészet egyik méltán népszerű eleme a metro csempe burkolat. Burkolhatjuk konyhába, fürdőszobába, egyéb vizes helyiségekbe, sőt… akár közlekedő helyiségeknek is kiváló lábazati burkolata is lehet.

A metro csempék igazi klasszikusnak számítanak, ám a modern lakberendezéshez is kiválóan illeszkednek. Ha magával ragadja a modern nagyvárosi-, metro stílus, vagy akár a klasszikus stílusirányzatok, bátran tervezzen akár metro csempével, ugyanis a metro csempék szinte bármilyen stílusú otthonba jól illeszthetőek.

A metro csempék jellemzője a fózolt szélek, amiből sokan arra következtetnek, hogy a metro csempéket nem szükséges fugázni. Ám ez tévhit, a metro csempe ajánlott fugaszélesség min. 2-3 mm. A metro csempével burkolásnál engedjük szabadjára bátran fantáziánkat, ugyanis e csempék színben egyező fugaszínnel, vagy nagyon is kontrasztos fugaszínnel is kiváló designt eredményeznek.

Zalakerámia Carneval ZBD 53058 20*50 cm

Zalakerámia Carneval ZBD 53058 20*50

Manapság már a metro csempe kínálatban is fellelhetőek a színes, dekorált darabok, melyekkel a kívánt stílushoz közelíthetünk. Például patchwork mintázatra emlékeztető csempék is rendelkezésre állnak, melyekkel igazán stílusosan törhetjük meg a felület egyhangűságát.

De nem is szaporítjuk tovább a szót, következzen néhány burkolási ötlet a konyha vagy a fürdőszoba burkoltára a metro csempe szerelmeseinek:

Zalakerámia Carneval Piccante F-53022

Fehér metro csempe: Subway Umbria White 10*20 cm

Zalakerámia Carneval metro csempe

Florian metro csempe, Coffee dekor

Zalakerámia Carneval

Fekete metro csempe, Subway Umbria Black 10*20 cm

Fehér metro csempe, kontrasztos fugával

Read previous post:
A patchwork minta játékossága a konyhában vagy fürdőszobában

A patchwork mintázat tradicionális, önmagában is otthonos hangulatot teremt bármilyen felületen alkalmazva. A mintás, színes felületből tradíció és vidámság árad....

Close