Burkolat Fürdőszoba Konyha Padlólap

A múlt újraérelmezése a Zalakerámiától: Tempo kollekció

A Zalakerámia Tempo kollekció a múlt újraérelmezésével született. Ez a nosztalgikus érzéseket keltő, az 50-es, 60-as években virágkorát élő cementlapok ihlette designal hiánypótlónak számít a magyar gyártásban.

Ez a kivételes design könnyedén belesimul modern korunk trendjébe. Letisztult színvilággal, indusztriális mintázatával, minimalista színvilágával könnyedén beilleszthető mondern, minimalista eneriőrbe éppúgy, mint a klasszikus stílusirányzatokba.

A Tempo kollekció otthonos hangulatot áraszt. Finom árnyalatok jellemzik, melyek nyugtatlag hatnak konyhában, fürdőszobában egyaránt. Fagyálló tulajdonsága révén akár kültérben is felhasználható.

A Zalakerámia Tempo kollekció bár padlólapokból áll, mégis bátran alkalmazhatjuk falburkolatként is.

A cemetlap hatású dekorelemek bátran kombinálhatóak az egyszínű lapokkal, így akár a teljes felület egy-egy részletébe csempészhetjük bele ezt a különleges desginelemet, melyet a Tempo kollekció dekorjai nyújtanak.

A beige, a szürke, és az enyhén barnába hajló színárnyalatok már önmagukban barátságos melegséget sugároznak. A cementlap hatású dekorok csak emelni tudják e kisugárzást. A modern stílusirányzatok kedvelői éppúgy látnak fantáziát a Tempo burkolatokban, mint a múltat idéző, vintage stílusirányzatok kedvelői.
Ha nem biztos a választásban, bátran kérjen látványtervezést az OtthonDepo bemutatótermeiben.

A Zalakerámia Tempo kollekció lapjai nagyformátumú lapoknak számítanak 60*60-as, valamint 30*60-as méretük miatt. Mázas gres porcelán padlólapok, melyek felhasználhatóak konyhába, közelekdő területekre, vagy akár fürdőszobába egyaránt, de a nappalit is bátran burkolhatjuk vele. Fagyálló, így kültérbe is burkolható, sőt, akár padlófűtésnél is alkalmas burkolatot képez.

A Zalakerámia Tempo múltat idéző design-jával, mégis rendkívül letisztult színvilágával és mintázatával a mai modern lakberendezés tökéletes alapját adhatja.

Read previous post:
A Zalakerámia Geo termékcsalád különlegessége

A kőhatású design újra is újra trendinek számít. Természetességet, erőt sugároz, mely barátságos hangulatot teremt fürdőszobánkban. Ha modern enteriőrt szeretne...

Close