Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Természetesség, mintás padlón

Otthonunk felújítása, vagy az építkezés során a megfelelő alapanyagok, köztük a padlóburkolat kiválasztása hosszas tervezés után sem egyszerű. Ám ha igazán különleges padlólapot szeretnénk, a Livingstone padlólapot is érdemes megismerni. Természetesség, mégis mintás felület a burkolás eredménye.

Elsőre talán furcsán hangzik, hogy hogyan lehet egy padlólap természetes, ám mégis mintát ad ki?
A Livingstone gresslapok tervezőinek sikerült megalkotniuk e padlólapban a kőszikla hasíték, a kavics és a fa összhangját, mely mintázatot úgy illesztették egy-egy 33,3×33,3 cm-es lapon belül, hogy több lapot összeforgatva szolid kisugárzású, barátságos eleganciát közvetítő burkolatot kapunk.

A tervezők a műszaki paraméterekre is gondoltak, hisz e különleges burkolat kerülhet kül-, és beltérbe egyaránt, fagyállóságának köszönhetően.
Mázas, fagyálló gresslap lévén tehát teraszra, erkélyre éppúgy burkolhatjuk, mint konyhába vagy nappaliba.
Kültéri felhasználás esetén a csúszásmentesség is ésszerű követelmény, és bizony a Livingstone padlólap ezen elvárásunknak is megfelel, hisz R9-es csúszásmentes a felülete.

Ha tovább vesszük a műszaki igényeinket, felmerülhet, hogy padlófűtés esetén burkolható-e ez a padlólap. Természetesen igen, mindenképpen flexibilis csemperagasztóval és fugázóval.

A Livingstone padlólapok kopásállósága PEI 4-es, így a lakás bármely helyiségbe megfelelő padlóburkolat, bátran alkalmazhatjuk a konyha, közlekedő helyiségek burkolataként is, hisz strapabíró mázréteggel rendelkező, magas kopásállóságú gres padlólapról beszélünk.

Különleges design és jó műszaki paraméterek jellemzik a Livingstone padlólapokat. Természetes, barátságos kisugárzás, egy designt tekintve többféle anyagfelhasználású felületen. Különleges padlóval rendelkező konyha, nappali, erkély, terasz, vagy egyéb helyiség lehet az eredmény, ha e bulgár tervezők fantáziáját dicsérő padlólapot választja.

Read previous post:
Acacia kollekció – természetes fa hatású padlólapok

Ha famintás padlólapot szeretne, de a laminált padlólap, vagy a parketta az adott helyiségbe műszaki paraméterek miatt nem megfelelő, válasszon...

Close