Beltér Burkolat Csempe Festék Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Az év színe otthonunkban: Cracked Pepper

Napjainkban a sötét színek egyre nagyobb teret kapnak a modern otthonokba, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a BEHR® által 2024. évre választott “color of the year” a Cracked Pepper PPU18-01, mely egy sokoldalú puha fekete, ami minden környezetet kiemel.

A fekete szín örök, bármiről is legyen szó. Magas minőség, prémium hatás és elegancia párosul hozzá kisugárzásában. Egy sötét enteriőrt azonban elsőre szokatlannak és furcsának találhatunk, ám egy kis fantáziával e szín is dominálhat otthonunkban úgy, hogy azt soknak találnánk.

A fekete, így a Cracked Pepper PPU18-01 megjelenhet egy-egy falfelületen, és kiegészítőkben is, csak a társított színekre és formákra kell figyelnünk, hogy az eleganciát, stílusos környezetet teremtsen.

A feketéhez jól társíthatóak a világos színek, teremthetünk monokróm enteriőrt is, vagy akár fémes hatású felületekkel, fém tárgyakkal, arany-ezüst áranyalatokkal is kombinálhatjuk. Jól kombinálható élénk zölddel, sárgával, de akár pasztel színekkel is jól mutathat.

A Paradyz Glitter Mood Nero Ściana C Struktura Rektifikált nagy méretű csempe a fürdőszoba egy-egy falfelületén használva önmagáért beszél. Bizonyítja, hogy egy fekete falfelület kifinomult ízlésről árulkodik. Fekete, vagy sötét grafit csaptelep használatával garantáltan felteszi az I-re a pontot.

A klasszikus felületek kedvelői is találnak megoldást a fekete szín megjelenítésére, mely ornamentikus motívumokkal díszíti a fürdőszobát, vagy akár a konyhát.  A Paradyz Classy Chic kollekció Nero csempéi fantasztikus összképet hoznak létre fürdőszobájában, mely klasszikus hatású, mégis maximálisan modern anyagfelhasználás jellemzi.

Akik nagy méretű fürdőszobával rendelkeznek, azok számára egy fekete térben álló kád választását ajánljuk, hisz egy hangsúlyos berendezési tárgyban jelenik meg az év színe az otthona legintimebb helyiségében is.

Ha kisebb méretű fürdőszobával rendelkezik, akkor sem kell lemondania az idei év trend színéről. Fekete profilokkal rendelkező zuhanykabinnal, vagy zuhanyfallal máris becsempészheti fürdőszobájába e trendi színt. Ne feledkezzen meg arról, hogy a legízlésesebb kisugárzást fekete zuhanycsapteleppel érheti el.

Egy fekete mosdó, vagy fekete wc szintén tökéletes választás modern fürdőszobájába. Sőt, akár választhat fekete fürdőszoba bútort, és egyéb fürdőszobai kiegészítőt is, ám ahogy már említettük, a kevesebb néha több elvet szem előtt tartva érdemes megterveznünk új fürdőszobánkat, hisz e sötét szín akkor tud eleganciát sugározni, ha jól válogatjuk össze a berendezési tárgyakat a választott fal-, és padlóburkolatokhoz.

Hansgrohe Vernis Blend termosztátos csaptelep, zuhanyfal fekete profillal, fekete falakkal

Zalakerámia Kendo csempe a konyhában

Read previous post:
Beton hatású felületek, kortárs stílus

A beton hatású csempék és padlólapok kortárs stílust hoznak el otthonunkba. Modern, letisztult kisugárzású enteriőr éppúgy megalapozható velük, mint egy...

Close