Beltér Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Beton hatású felületek, kortárs stílus

A beton hatású csempék és padlólapok kortárs stílust hoznak el otthonunkba. Modern, letisztult kisugárzású enteriőr éppúgy megalapozható velük, mint egy extravagáns, vagy akár egy klasszikus megjelenés. A színek és a minták kombinációja hozza el a kívánt stílust a helyiségbe.

A Ragno Replace egy patinás beton megjelenésű porcelán burkolat kollekció finom, puha felülettel. Dekorjainak és felületeinek köszönhetően friss, újszerű kisugárzással, és sokoldalú kínálattal rendelkezik. Többféle szín, és mintázat érhető el e kollekcióban, így beton hatású felületekkel kapcsolatos álmai valóra válthatóak vele otthonában.

A Ragno Replace hidegburkolat kollekció színei és felületei modern stílusban olyan lakberendezéshez ajánlottak, ahol minden ízlésesen kiegyensúlyozott: funkcionalitás, elegancia és természetes vonzerő. Az antik hatású majolika-, és geometrikus minták által ihletett dekorok akár teljes falfelületre, vagy “felületi panelként” is magával ragadóak, ám remek díszítőelemként is használhatók a mozaikokkal és a 3D szerkezetek kanyargós vonalaival együtt.

A Ragno Replace teljes hidegburkolat kollekciót kínál, a csempéket az otthon stílusához leginkább illő színű saját padlólapjával ajánljuk burkolni.

A Ragno Replace kollekció felhasználásának csak a fantáziánk szabhat határt. Gyönyörű fürdőszoba, és konyha alapozható meg vele, de akár az előtér, vagy a nappali egy-egy falának, falrészletének burkolataként is kiváló választás. Padlólapjai otthonunk bármely helyiségébe jól illeszkednek.

A Replace kollekció színei és felületei olyan atmoszférát teremtenek, amelyben a kényelem és a funkcionalitás találkozik. Barátságos kisugárzás, mely harmóniát hoz az otthonokba.

Ragno Replace: betonhatású burkolat a terek újratervezéséhez, ahol minden tökéletesen egyensúlyban van. A Replace teret enged a kreativitásnak és annak a kívánságának, hogy bármilyen belső teret megújítson az esztétikai kritériumoknak megfelelően, az új igényekhez és életmódhoz igazítva.

 

Read previous post:
Skandináv stílus fahatású kerámia padlóval

A természetes színek és a fa hatású mintázat rendkívül jól illeszkedik a skandináv belsőépítészeti stílushoz, természetességet képvisel. Egy fahatású kerámia...

Close