Beltér Burkolat Csempe Festék Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Trend színek 2024. – I.

A színek, amelyekkel körülvesszük magunkat, eredendően befolyásolják hangulatunkat és kifejezik saját személyiségünket. A tökéletes árnyalat kiválasztása a falfestéshez, burkoláshoz, otthonunk berendezéséhez, vagy az öltözködéshez végső soron személyes preferencia alapján történik.
A színszakértők szerint azok számára, akik készek a színes ugrásra, ez a hét színtrend fog dominálni 2024-ben. – 1. rész

1) A sötét színek és az elegancia

A merész és mély színek szerves szerepet kapnak az év lakberendezésében, a látható fényes és világos árnyalatok kiegyensúlyozásában. Az árnyalatok az érdekes feketéktől, a mély csokoládébarnán át, a mély sötétkékig és az erdőt idéző zöldekig változhatnak.
Az erőteljes színek világos, pasztel színekkel, fehérrel párosítva kontrasztot alkotnak, kiegyensúlyozzák egymást, egyfajta yin és yang alakul ki.
A Behr az év színével, a Cracked Pepperrel ünnepli a fekete árnyalatok időtlen varázsát. Ezzel szemben a York Wallcoverings* az elegáns Bay Brownt választotta 2024-es árnyalatának meleg és hívogató tulajdonságai miatt.

A Cracke Pepper modern és stílusos megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának. Paradyz Glitter Mood Nero Ściana C Struktura Rektifikált nagy méretű csempe a fürdőszoba egy-egy falfelületén használva önmagáért beszél. Bizonyítja, hogy a fekete falfelület kifinomult ízlésről árulkodik. Fekete, vagy sötét grafit csaptelep beépítésével garantáltan felteszi az I-re a pontot.

Fekete profilokkal rendelkező zuhanykabinnal, vagy zuhanyfallal szintén kiváló eredményt érhet el, akár teljesen fehér burkolatú fürdőszobájában. Egy fekete mosdó, vagy fekete wc szintén tökéletes választás, sőt, akár választhat fekete fürdőszoba bútort, és egyéb fürdőszobai kiegészítőt is, hogy maximálisan trendi, kifinomult hatást érjen el.

Hansgrohe Vernis Blend termosztátos csaptelep, zuhanyfal fekete profillal, puha fekete falakkal

2) A természet és a kék varázsa

A kék csak egyike azoknak a színeknek, amelyek soha nem veszítik el népszerűségüket a természettel való veleszületett kapcsolatuk miatt. Szakértők szerint ez évben a zöldellő tónusoktól a levegősebb és vizesebb színek felé kell elmozdulni. Ez az eltolódás ihlette Sherwin-Williams-t, hogy az Upwardot, egy enyhe szürke tónusú világos farmerkéket az év hivatalos színének nevezze.
Egyesek szerint az élénkebb árnyalatok, mint a kékeszöld és az aquas mindenhol felbukkannak majd.
Benjamin Moore Paint UK Ltd. szerint a Nova Blue a 2024. év színe, amely elmossa a határt az ibolya és a kék között, felemeli a mindennapokat és kitágítja a látókört, ismeretlen élményekre és ismeretlen helyekre invitál minket, hogy legyünk merészek, és keressük a kalandot.

A kék árnyalatai nagyszerűen mutatnak a falakon, nem csak festék, hanem csempe formájában is. Kék csempével varázslatos és egyedi fürdőszobát alakíthatunk ki.

Kőmintás, beige-barna alapszín, Navarti, Kezma Petroleo kékes-zöld csempével kombinálva

Ragno Replace kollekció, szürkés – világos farmerkék mozaik mintás csempe

3) Érdekes lila

A lilával, és árnyalataival kicsit ijesztő lehet dolgozni, de a szakértők azt javasolják, hogy bátran próbáljuk ki, hisz a lila szín rendkívül sokoldalú tud lenni. A merész lila és orgona színek segítik az embereket, hogy kitűnjenek, és többet kísérletezzenek a színekkel. E mellett a lágyabb lila árnyalatok népszerűsége is megnövekszik.
A Benjamin Moore festék is megjegyzi a lila kompatibilis természetét, kiemelve a Hazy Lilac-ot, mint a Color Trends 2024 palettájuk egyik színét.

A lila szín megjelenhet egy-egy kiegészítőben, egy-egy falfelületen, falrészletben, a jó párosítással merészen vidám összképet alkothatunk.

Zalakerámia, Carneval ZBD 53058 csempe

(Forrás: veranda.com)

*A York Wallcoverings több, mint 80 országban tervezi, gyártja, forgalmazza és értékesíti termékeit. Termékeink közé tartozik a tapéta, szegélyek, falfestékek, lehúzható és tapadó csempék, valamint dekoratív lehúzható és tapadó falmatricák széles választéka.

Savoia Costa Del Sol kollekció

Read previous post:
Az év színe otthonunkban: Cracked Pepper

Napjainkban a sötét színek egyre nagyobb teret kapnak a modern otthonokba, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a BEHR®...

Close