Burkolat Kültér, kert

Barabás Somló Trió térkő – végtelen számú egyedi mintázattal

Barabás Somló Trió térkő három különböző méretben készül, egyszerű formákkal. Hasáb, kocka és tégla formájú változat, mely formaváltozatoknak köszönhetően különleges variációkban burkolható. Háromféle színben elérhető: szürke, és háromféle melírozott hatású szín, melyek még izgalmasabbá teszik a burkolt teret.

A Barabás Somló Trió térkő a Pannónia térkő család legújabb fejlesztése. Egyszerű formáit a különböző mértetek, és a szinte határtalan variálhatóság ellensúlyozza.

somlo-szinekA Somló térkövek nagy előnye, hogy egyszerű geometriai formában készülnek: hasáb, négyzet és tégla alakzat. Három méret, háromféle forma, melyekből végtelen számú, kreatív, játékos felület alakítható ki. Ez bizonyítja, hogy a klasszikus formavilág is eredményezhet különleges megjelenést, egy kis fantáziával és kreativitással.

A Barabás Somló Trió térkőrendszer elemeinek véletlenszerű lerakásával egyedi kültéri burkolatot kaphat, mellyel garantáltan nem találkozik máshol. Merjen kreatív lenni a kert burkolása során!

A Somló Trió trékőrendszer anyagfelhasználásában és kidolgozásában kielégíti a magas elvárásokat is: fagyálló, méretpontos, színtartó, biztos lehet benne, hogy évekig megőrzi minőségét és szépségét.

Kiemelt ismérve – kitűnő jellemzői mellett – hogy a Barabás Téglakő Kft. által képviselt megbízható minőségben, nagyon vonzó áron elérhető kültéri burkolat.

Alkalmazási területek:
– teraszok, kerti térburkolatoknál
– gépkocsibeállóknál
– árkádok és belső udvarok burkolásánál
– gyalogos forgalomnak kitett köztereken

Kiemelt tulajdonságai:somlol-rakatk-p
– fagyálló
– csúszásmentes felületű
– magas kopásállóságú
– lekerekített élekkel rendelkezik
– nagy szilárdság jellemzi

A Barabás Somló Trió térkő 6 cm vastagságban készül, szürke, illetve melírozott kagylóhéj, és capuccino színekben. Melange, terra-antracit, ezüst-antracit valamint karamell színek választéka, hogy bárki megtalálja a stílusához, kertjéhez illő színvilágot.

Tökéletes választás mind lakossági felhasználásra, mind közterek gyalogos közlekedésre alkalmas területeinek burkolataként.

A Barabás Téglakő Kft. által gyártott Somló Tiró térkőcsalád kiváló magyar termék, nagyon kedvező áron.

 

Read previous post:
Diszkrét luxus – Del Conca Ebano kollekció

A különleges minőségű Del Conca Ebano termékcsaládtól távol áll a hivalkodás. Kifinomult színeinek, rendkívül esztétikus megjelenésének köszönhetően mégis egyfajta fényűzés...

Close