Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Mediterrán hangulat – Zalakerámia Savanna padlólapok

A Zalakerámia Savanna padlólapok a mediterrán otthonok színvilágát, a terrakotta árnyalatait viszik be a mindennapjainkba. Ez a természetes megjelenés nagyban hozzájárul a melegséget sugárzó, barátságos légkör kialakításához.

Ezek a színek a nagy múlttal rendelkező cotto, vagy más néven égetett tégla burkolat hagyományait követik. Segítségükkel bensőséges hangulatot tudunk kialakítani, és ezáltal válik egy egyszerű lakásból otthon, ahová jó hazamenni.

savanna3A Zalakerámia Savanna padlólapokkal megelevenedik a múlt szellemisége és nemessége, de a modern mázas burkolatok tartósságával és praktikusságával egyesülve. A gazdag, meleg színárnyalatok patinás, ugyanakkor emberközeli megjelenése egészen egyedi, egyensúlyt sugárzó élettel töltik meg a tereket.

Ez a mediterrán rusztikus felület, amit a Savanna család nyújtani tud, teraszokra is kitűnő választás. Egy nyári reggelen ilyen környezetben elfogyasztott kávé már-már a legszebb nyaralásainknak a hangulatát képes felidézni.

A Zalakerámia Savanna padlódekoroknak köszönhetően lehetőségünk nyílik sokféle kirakási minta közül kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Szegélyként is alkalmazhatjuk ezeket a darabokat, vagy akár központi helyen kiemelésként is használhatjuk őket. A Savanna dekorok változatos méretben készülnek, így még tovább bővül a kirakási lehetőségek száma.

savanna2A matt felületű Savanna kollekció darabjai R9-es csúszásmentességgel, és nagyon magas, PEI V-ös kopásállósággal rendelkeznek. Otthonunk bármely helyiségében korlátozás nélkül használhatjuk, emellett például közintézmények és üzletek burkolására is megfelel. A fagyállóságnak köszönhetően erkély, vagy terasz burkolására is alkalmas. A Savanna matt felületű mázas gres padlólapok 33,3 cm*33,3 cm-es méretben készülnek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Barabás Somló Trió térkő – végtelen számú egyedi mintázattal

Barabás Somló Trió térkő három különböző méretben készül, egyszerű formákkal. Hasáb, kocka és tégla formájú változat, mely formaváltozatoknak köszönhetően különleges...

Close