Beltér Burkolat Csempe Otthon, lakás Padlólap

Diszkrét luxus – Del Conca Ebano kollekció

A különleges minőségű Del Conca Ebano termékcsaládtól távol áll a hivalkodás. Kifinomult színeinek, rendkívül esztétikus megjelenésének köszönhetően mégis egyfajta fényűzés jellemzi a vele burkolt felületeket.

A Del Conca Ebano család csempe, mozaikcsempe, padlólap és dekor elemeit kivétel nélkül a törtfehér, bézs, barna árnyalatok ebano4uralják. Ezekkel az egymással harmonizáló színekkel garantált a saját kirakási mintánk kiegyensúlyozott, összhangot sugárzó végeredménye.

Ráadásul ezek a semleges színek természetességüknél fogva nyugtató hatásúak. Elősegítik a pihenést, jó hatással vannak a közérzetünkre, ami egyáltalán nem elhanyagolható szempont.

Ugyanakkor háttérként is kiválóan használhatóak merész színű bútorok, vagy dekorációs elemek mellett, mivel egy kicsit visszafogják azok erőteljes megjelenését.

ebanoMivel a Del Conca Ebano kollekció rendelkezik mind világosabb, mind sötétebb elemekkel, lehetőségünk nyílik a burkolni kívánt helyiség előnyeit kiemelni, esetleges hátrányain pedig tompítani a megfelelő árnyalat kiválasztásával és a jól eltalált arányokkal.

A változatos dekorelem választéknak köszönhetően – legyen szó fürdőszobáról, nappaliról, vagy akár előszobáról – a csempékkel együtt bármely helyiségbe megtalálhatjuk az ideális összeállítást. Minden egyes listellot ízléses, visszafogott motívumok jellemeznek, ebano5melyek csak tovább fokozzák az egyedi, kifinomult látványt.

A Del Conca Ebano padlólapok magas, PEI IV-es kopásállósággal rendelkeznek. Így amikor otthonunk burkolatát tervezgetjük, a felhasználási terület korlátozottsága sem szabhat határt a fantáziánknak.

A Del Conca Ebano padlólapok 33,3 cm*33,3 cm-es méretben, a csempék és mozaikcsempék pedig 20 cm*40 cm-es méretben készülnek, természetesen öt év garanciával.

ebano3

 

Read previous post:
Ötletek kis fürdőszoba berendezéséhez

A lakberendezésben mindig is kihívást jelentett a kis terek maximalizálása. Ez a jelenség talán a fürdőszobák esetében merül fel a...

Close