Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Bartságos egyediség, kőhatású felületek a fürdőszobában

Napjaink modern lakberendezésének meghatározó szereplői a nagy méretű hidegburkolatok a fürdőszobában. A piaci trendekhez a gyártók is alkalmazkodtak, egyre bővülő kínálatból válogathatunk. A prémium minőséget képviselő Azulejos Banderas Avenue kollekcióval modern, igényes és különleges fürdőszobát álmodhatunk.

Az Azulejos Benadresa Spanyolország egyik legnagyobb burkolatgyártó csoportjának tagja. A gyártó és az Otthondepo szoros együttműködésének köszönhetően a megszokott piaci ár alatt érhetőek el prémium minőségű burkolataik a webáruházban.

A valóban prémium kategóriát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Avenue padlólapok 60*60 cm-es nagyméretű, élvágott (retifikált) gres porcelán padlólapok; valamint a nagyméretű, 30*90 cm csempék szintén élvágott technológiával készülnek. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy nagyon vékony fugával szinte teljesen egybefüggő felületet érjünk el, mely egy kisebb fürdőszobában rendkívüli térnövelő hatásúnak bizonyul.

Az Avenue padlólapok mázas gres padlólapok PEI 4-es, azaz magas kopásállósággal készülnek, és padlófűtés esetén is alkalmazhatóak, így otthonunk bármely helyiségébe ideálisak.

Az Avenue kollekció jellemzően barna, beige színvilága melegséggel tölti meg a helyiséget, ám a hűvösebb árnyalatok kedvelői a világos szürke – gris – színben megtalálják a számukra is ideális burkolatot.

Az Avenue csempék matt, sík, struktúrált felülettel, vagy levél-, vagy csíkozott, aprólékos mintázattal választhatóak. A színben egymáshoz illő sík, és dombormintázott felületű csempék jól kombinálhatóak egymással, így rendkívül különleges végeredményt érhetünk el.
E kollekcióval kő kisugárzású felületeket érhetünk el, a mintás lapok pedig mintha kőfaragások lennének.

Az Avenue burkolat kollekcióval exkluzív, egyedi fürdőszobánk lehet, hisz a lehetőségeknek csak a fantáziánk szabhat határt.

Read previous post:
Fiatalos és vidám fürdőszoba bársonyosan zöldes árnyalatban

Ha egyedi és különlegesen fiatalos fürdőszobára vágyik, az Izola csempe családot Önnek tervezték. Rendhagyó vidámság jeleníthető meg az egyszínű, ám...

Close