Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Bartságos egyediség, kőhatású felületek a fürdőszobában

Napjaink modern lakberendezésének meghatározó szereplői a nagy méretű hidegburkolatok a fürdőszobában. A piaci trendekhez a gyártók is alkalmazkodtak, egyre bővülő kínálatból válogathatunk. A prémium minőséget képviselő Azulejos Banderas Avenue kollekcióval modern, igényes és különleges fürdőszobát álmodhatunk.

Az Azulejos Benadresa Spanyolország egyik legnagyobb burkolatgyártó csoportjának tagja. A gyártó és az Otthondepo szoros együttműködésének köszönhetően a megszokott piaci ár alatt érhetőek el prémium minőségű burkolataik a webáruházban.

A valóban prémium kategóriát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Avenue padlólapok 60*60 cm-es nagyméretű, élvágott (retifikált) gres porcelán padlólapok; valamint a nagyméretű, 30*90 cm csempék szintén élvágott technológiával készülnek. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy nagyon vékony fugával szinte teljesen egybefüggő felületet érjünk el, mely egy kisebb fürdőszobában rendkívüli térnövelő hatásúnak bizonyul.

Az Avenue padlólapok mázas gres padlólapok PEI 4-es, azaz magas kopásállósággal készülnek, és padlófűtés esetén is alkalmazhatóak, így otthonunk bármely helyiségébe ideálisak.

Az Avenue kollekció jellemzően barna, beige színvilága melegséggel tölti meg a helyiséget, ám a hűvösebb árnyalatok kedvelői a világos szürke – gris – színben megtalálják a számukra is ideális burkolatot.

Az Avenue csempék matt, sík, struktúrált felülettel, vagy levél-, vagy csíkozott, aprólékos mintázattal választhatóak. A színben egymáshoz illő sík, és dombormintázott felületű csempék jól kombinálhatóak egymással, így rendkívül különleges végeredményt érhetünk el.
E kollekcióval kő kisugárzású felületeket érhetünk el, a mintás lapok pedig mintha kőfaragások lennének.

Az Avenue burkolat kollekcióval exkluzív, egyedi fürdőszobánk lehet, hisz a lehetőségeknek csak a fantáziánk szabhat határt.

More in Beltér, Burkolat, Csempe, Fürdőszoba, Konyha, Otthon, lakás
Fiatalos és vidám fürdőszoba bársonyosan zöldes árnyalatban

Ha egyedi és különlegesen fiatalos fürdőszobára vágyik, az Izola csempe családot Önnek tervezték. Rendhagyó vidámság jeleníthető meg az egyszínű, ám...

Close