Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás

Fiatalos és vidám fürdőszoba bársonyosan zöldes árnyalatban

Ha egyedi és különlegesen fiatalos fürdőszobára vágyik, az Izola csempe családot Önnek tervezték. Rendhagyó vidámság jeleníthető meg az egyszínű, ám hullámos mintát ábrázoló lapfelülettel, és a különleges mintázatú listello párosításával egy modern fürdőszobában.

Az Izola csempe kollekció megalapozza a fürdőszoba hangulatát. A különlegesen hullámos burkolat textúra, a bársonyos, türkizbe hajló zöldes szín, valamint a dekorcsík geometrikus hullámokat ábrázoló mintázata életvidám, fiatalos környezetet teremt.

Az Izola csempék között megtalálható a hagyományos, sima felületű fehér csempe, valamint a domború, hullámos felületű csempék, fehér és türkizes zöld színben. A listelloval párosítva életvidám, fiatalos miliőt varázsolnak kisebb, vagy nagyobb fürdőszobákba is. Barátságosság, és egyben életvidám elegancia jellemzi az Izola csempe kollekciót.

Az Izola termékcsalád csempéi méretükkel is maximálisan követik a mai trendeket, 25*50 cm-es méretben készülnek, nagyméretű csempének számít, így a modern kisugárzás garantált.

A listello (dekorcsík) 5*50 cm hosszúságú, finoman kiegészíti és egyben feldobja a felületet.

Az Izola Green padlólap 33,3*33,3 cm-es négyzet alakú, átlagos méretűnek számít. Mázas gres procelán, PEI IV. kopásállósággal, R-9 csúszásmentes felülettel, általános felhasználásra, padlófűtés esetén is. Műszaki adatai alapján otthonunk bármely helyiségébe alkalmas ez a vidám színű padló.

Az Izola csempe kollekcióval exkluzív megjelenésű burkolatokat alakíthatunk ki otthonunkban, különleges textúrájával és színvilágával pedig vidám elegancia költözik a fürdőszobába.

Read previous post:
Karakteres desing, barátságos kisugárzás: Mofém Zenit csaptelepek

Barátságos ám mégis karakteres kisugárzás jellemzi a Mofém Zenit csaptelepeket. Mindazoknak tökéletes választás, akik víztakarékos, modern, szögletes megjelenésű csaptelepet keresnek,...

Close