Beltér Burkolat Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Beton, és a gyöngyház felületek találkozása otthonunkban

Bár korábbi cikkünkben is egy beton hatású burkolat kollekciót mutattunk be, mégis úgy érezzük, muszáj szót ejtenük a Geotiles Thar beton hatású burkolatcsaládról is. Ugyanis a Thar kollekció hiánypótlónak számít a stílusban!

A betonszürke különböző árnyalatai színátmenetesen jelennek meg a Thar csempecsalád csempéin, gyöngyház hatással. Ám a klasszikus szürke beton design-t kibővítették a bézs-barna árnyalatokkal, így az indusztriális stílus követői, valamint a meleg színárnyalatok kedvelői is megtalálják otthonuk falfelületeinek a burkolatát e termékcsaládban. A Thar csempékkel burkolt helyiségek letisztult, modern, igényes megjelenésben tündökölnek.

A Thar kollekció modern megjelenése a strukturálatlan alaplapok betonszerű mintájának és a dekorcsempék geometriai mintáinak kombinációjából adódik. A megfelelő megvilágítás egyedi hatást kölcsönöz a falnak az elemek különálló domborulatának köszönhetően.

A belső tér különleges kisugárzása a marengo, a marfil, a noce és a gyöngyház színű alaplapok, valamint a díszcsempék kombinálásával könnyedén megvalósítható.

A Geotiles Thar kollekció Marengo és Perla szürke színárnyalatok klasszikusan a beton felületekre hasonlítanak, az enyhe színátmenetek, és gyöngyházfény teszik azonban igazán különlegessé. A dekorcsempék domború hatása csak fokozza a megjelenés exkluzivitását. E két szín kiválóan kombinálhatóak egymással.

Geotiles Sibu beton kollekció a nappaliban

A Thar burkolat család Noce és Marfil színei meleg árnyalatok, a barna és a bézs barátságosságát idézik meg fürdőszobánkban, konyhánkban egyaránt. E színeknél is a gyöngyház hatás növeli a burkolat kifinomult kisugárzását.

Geotiles Thar Noce és Marfil csempék, dekorcsempével

A Thar kollekció csempéit kizárólag beltéri felhasználásra ajánljuk, konyhába, fürdőszobába, sőt! akár nappaliba is.  Mázas vörösagyag kerámia csempék, 33*55 cm-es méretben, melyek nem alkalmasak padlólapként.

A Thar kollekció fényes, ám mégis betonhatású felülete kifejezetten exkluzív hatást kelt otthonában, válassza bátran, ha a modern, letisztult kisugárzású otthon megteremtése a cél.

Read previous post:
Beton hatású felületek – a rideg vagy a modern otthon alapja?

Modern, minimalista, letisztult otthonok kihagyhatatlan elemei a betonhatású padlók. A beton hatású csempék, és padlólapok fürdőszobában, konyhában és akár a...

Close