Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Fűtés

Design és praktikum a HSK Yenga fürdőszobai radiátorral

Egy fürdőszobai radiátor ma már nem csak a meleg iránti igényünket elégítheti ki a fürdőszobában, hisz a design fürdőszobai radiátorok nem csak funkcionálisak, hanem a fürdőszobai enteriőr elengedhetetlen részei. Nem beszélve természetesen az általuk nyújtotta kellemesen meleg levegőről.

Ön is álmodik a kényelmes meleg törülközőkről, amikor kilép a zuhany alól? Vagy szeretné, ha villámgyorsan, és higiénikusan száradnának a törölközői használat után?
Vagy arra vágyik, hogy egy fürdőszobai térválasztó elem nem csak szép, hanem maximálisan praktikus legyen?
Ha ezekre a kérdésekre “igen” a válasza, a HSK Yenga fürdőszobai designradiátorokat Önnek álmodták meg!

A fürdőszobai radiátorok széles választéka tökéletes megoldást nyújt a fentebbi igényekre. A HSK Yenga designradiátorai nagyszerű dizájnnal és praktikus kialakítással tökéletes kellékei a modern fürdőszobáknak. Letisztult, modern design, mely elenganciát, kifinomult izlésvilágot sugall.

A Yenga radiátorok fűtő lamellái nyitott elrendezése lehetővé teszi a törülközők oldalról történő könnyű elhelyezését. Szimmetrikus szerkezet jellemzi, melynek köszönhetően felszerelhető balos vagy jobbos változatként.

A HSK Yenga design radiátorok különlegessége, hogy akár térelválasztó elemként is felszerelhetőek, így különösen praktikus designeleme lesz a fürdőszobának. Fehér és grafit fekete színben rendelhetőek, 50*120, valamint 50*180 cm-es méretben.

A HSK egy német családi vállalkozás, mely több évtizedes saját gyártói tapasztalattal rendelkezik. Termékeit a minőségi és időtállóan modern szanitergyártás jellemzi. Egyedülálló módon termékeikre 10év minőségi garanciát vállalnak.

Read previous post:
Beton, és a gyöngyház felületek találkozása otthonunkban

Bár korábbi cikkünkben is egy beton hatású burkolat kollekciót mutattunk be, mégis úgy érezzük, muszáj szót ejtenük a Geotiles Thar...

Close