Burkolat Kültér, kert

Dekoráció a kertben

Ha már megterveztük a kert, terasz burkolatát, esetleg a kivitelezés is megtörtént, itt az ideje  a kerti dekorációnak. A kerti dekorációk nem csak szobrok, növények lehetnek, egy-egy növényedény, kerti tipegő a praktikusság mellett dekorelemként is szolgálhat. 

A Fabrostone kerti termékei dekoratívak, praktikusak, mind e mellett pedig időtállóak, hisz betonból készülnek. E termékek hosszú éveken át fogják díszíteni a kertünket, teraszunkat, környezetünket.

Fabrostone, Deszka stone

Ha még nem végezte el a kerti pihenő, kerti utak kialakítását, a Fabrostone természetes, fa hatású burkolatait is érdemes szemügyre venni. A fa szeletekre hasonlító rönk tipegőkkel igazán hangulatos kerti útak építhetőek, ám a deszkára emlékeztető kőfa lapokkal nem csak a kerti utat építhet, hanem a kerti pihenő, étkezőhely, vagy akár a terasz teljes felülete is burkolható vele. Hisz egy hangulatos, pihenést, baráti, családi összejöveteleket megalapozó kert esetében nem mindegy, hogy milyen, miből kialakított a kerti közlekedő, vagy a terasz, kerti pihenő burkolata.

Fabrostone deszka kocka virágedény

A kert, terasz díszítésének alapja a zöld, és/vagy virágzó növények. A természetes hangulat érdekében a szokványos műanyag edények, az átlagos, fekete vagy barna műanyag “cserepek” helyett a Fabrostone beton ültetőedényei bármely kertbe jól illeszkednek, hisz választhatunk farönk hatású virágtartót, vagy deszka hatású virágládát is. Beton anyaguknak köszönhetően igazán időtálló megoldást nyújtanak.

Fabrostone, Kis Zsuzsa

Az egyéb kerti kiegészítők nagyban fokozhatják, vagy éppen megteremthetik a hangulatot. A kerti szobroknak különösen nagy hangulat teremtő hatása van. Eleganciát, ünnepélyes megjelenést kölcsönöznek, vagy akár vidám hangulatot teremtenek, a választásunk függvényében.

A szabadtéri, kerti dekorációk esetében érdemes olyat választani, ami illik a természetes környezethez, mégis időtálló, strapabíró, időjárásálló, hisz senki nem szeretné évente, esetleg 1-2 havonta cserélgetni azokat. A Fabrostone beton termékek kiállják az idő(járás) próbáját, így hosszú évekig díszítik kertünket, teraszunkat.

Fabrostone Rönk tipegő

Fabrostone Rönk tipegő

Fabrostone kőfa

Read previous post:
Tartós, mégis mobil teraszburkolat? Létezik!

A jól megérdemelt pihenés egy-egy fárasztó nap után a csodás teraszon legkellemesebbb. Feltéve, ha van már egy csodás teraszunk. Ha...

Close