Burkolat Kültér, kert

Tartós, mégis mobil teraszburkolat? Létezik!

A jól megérdemelt pihenés egy-egy fárasztó nap után a csodás teraszon legkellemesebbb. Feltéve, ha van már egy csodás teraszunk. Ha még nincs, akkor itt az alkalom arra, hogy ezt is megvalósítsuk, amelyhez olyan burkolatot ajánlunk, ami biztosan kiállja az idő próbáját és nem árt neki sem a napsugárzás, sem a szélsőséges hőmérséklet.

Ha szeretnénk a kertben, és akár a lakótérben is összhangolni a burkolatot, a Mr. Floor 2 cm vastagságú kültéri burkolatot ajánljuk figyelmébe. A 2 cm vastagságú kültéri burkolat attól válik a
legjobb megoldássá, hogy egyesíti magában az esztétikus megjelenést és a kiemelkedő ellenállóságot a fizikai behatásokkal szemben. A tökéletes teraszburkolat mellett alkalmas kerti sétánynak és autóbejárónak egyaránt, ellenáll a fagynak és a szélsőséges hőmérsékletingadozásnak is.

További előnye, hogy egyáltalán nem csúszik, könnyen tisztán tartható és azt is a javára írhatjuk, hogy az idő múlásával sem veszít a színéből, megőrzi azt a szépségét, amelybe új korában beleszerettünk.

Mr. Floor “tipegők”

A fentebbieken felül talán legnagyobb előnye az, hogy rendkívül egyszerűen, és többféleképpen telepíthető. A 2 cm-es burkolat egyaránt alkalmazható ragasztással, vagy akár szárazon, azaz ragasztás nélkül is fektethető. E megoldás előnye, hogy a lapok gyakorlatilag mobilak maradnak, az bármikor felszedhetjük, és áthelyezhetjük. Súlyánál fogva tökéletesen stabil felületet kapunk, így terasz, kerti pihenő, étkező területek tökéletes burkolatát ad

 

Mr. Floor 2 cm vastagságú kültéri burkolatot fektethetjük akár a fűbe is, továbbá homokra, murva- vagy kavicságyba helyezve is biztonságos és masszív felületet képez.

 

Ha pedig a teraszon csöveket, kábeleket, vezetékeket rejtenénk el alatta, a hozzá készült speciális szintező talpakra helyezve is lerakható. A laptartókra helyezve tökéletesen sík és stabil járófelületet kapunk, és a talpacskák segítségével pedig még a nem tökéletesen egyenletes felületen is használhatjuk őket, hiszen bizonyos magasságon belül egyesével állíthatók. Így megspórolhatjuk az egyébként szükséges aljzatkiegyenlítést és az ezzel járó munkálatokat is. Sőt, a fuga szétfagyása miatt sem kell aggódnunk, hiszen a kis tappancsok segítségével fugázás nélkül telepíthető, tehát biztos nem kell szembenéznünk a téli fagyok után feltöredező járólapok problémájával.

Kerti pihenő, 2cm-es greslap, laptartó rendszerrel burkolva

Ha megtaláljuk, hogy lakóházunk teraszára vagy kertjébe, a Mr. Floor 2 cm vastagságú kültéri burkolatot melyik árnyalata lesz a legjobb, választhatunk hozzá színben, méretben és mintában azonos beltéri greslapot is az üzletekben. Így semmi nem akadályozza meg azt, hogy otthonunk belső terének padlója és a teraszunk burkolata, valamint a kerti tipegőink maximális vizuális összhangban legyenek.

(forrás: ujhazcentrum.hu)

Kavicságyba fektetett 2cm-es padlólap

Read previous post:
Grohe Eurocube – stílus, funkcionalitás és elegancia a konyhában

Az esztétikai vonzerő és a funkcionalitás tökéletes kombinációját kapjuk a Grohe Eurocube konyhai csaptelepeivel. Stílusos, elegáns megjelenés, modern design, amit...

Close