Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Egy igazi gyöngyszem – Del Conca Amarcord csempe kollekció

A Del Conca Amarcord csempe a mai szürkék, feketék, és egyáltalán a monokróm stílus uralta világban igazi felüdülésnek számít. A múlt újraértelmezésével született meg ez az élettel teli, nosztalgikus érzéseket keltő, a színek és a minták pezsdítő kavalkádját egyesítő termékcsalád.

Az 50-es, 60-as években virágkorát élő cementlapok ihlette Amarcord csempecsalád hiánypótlónak számít a piacon. A kivételes dizájn és a magas minőség remekül beilleszthető többféle stílusba, de otthonos hangulatot árasztó megjelenésével talán, a ma nagy népszerűségnek örvendő, „vintage” irányzat tökéletes burkolatát megtestesítő csempe lehet.

A finom árnyalatok nyugtatóan hatnak és elősegíti a pihenést és a kikapcsolódást. Akár a konyhában, akár a fürdőszobában használjuk az Amarcord csempéket, biztosan segítenek eloszlatni a rosszkedvet és a fáradtságot.

 

Az Amarcord csempéken megjelenő növényi és geometrikus motívumok a régmúlt klasszikus, kifinomult világát jelenítik meg, de mindezt egy modern, eredeti koncepcióba belefoglalva.

A változatás mintáknak köszönhetően lehetőségünk van ismétlődő, soros elrendezés megvalósítására, vagy akár egy teljesen véletlenszerű, patchwork hatását keltő felület kialakítására is.

Az exkluzív Amarcord csempék kiváló eredményeket értek el a tesztelés során számos területen. Remekül ellenáll a nedvességnek és a páratartalomnak, és a kopássállóság területén is tökéletesen megfelelt. Tehát az Amarcord csempékkel egy évtizedekig tartós, megbízható minőségű burkolat lesz otthonunk dísze.

Az Amarcord antikolt csempék klasszikus, 20 cm*20 cm-es méretben készülnek. Egy dobozon belül többféle minta található véletlenszerű eloszlásban. A családban megtalálható mozaikcsempe és listello is, továbbá egy egyszínű fehér csempe, mely a színes csempék szépségének kiemelését segíti elő.

 

Read previous post:
Burkolás – dilatációs rés

A nyári időszak a felújítások, építkezések ideje. Hogy az eredménnyel elégedettek legyünk, elengedhetetlen, hogy körültekintően tervezzük meg a kivitelezés mikéntjét,...

Close