Beltér Burkolat Csempe Kültér, kert Padlólap

Az év újdonsága: Pro Comfort S1 flexibilis hidegburkolat ragasztó

Az év újdonsága a hidegburkolatok területén a Weber Pro Comfort S1 flexibilis ragasztó. 2015. újdonságaként ez a professzionális ragasztó szinte bármilyen igényt képes kielégíteni! Csökkentett porzású összetételének köszönhetően a keverési felhasználása kényelmes, még problémásabb területeken is. MSZ EN 12004 és 12002 szabvány szerinti besorolása: C2TES1

A Terranova Pro Comfor S1 flexibilis csemperagasztó a legjobb választás nagyméretű padlólapok burkolása esetén, akár 1800 cm2 padlólap felületig.

Fali csempe és/vagy kerámia padlólap ragasztására egyaránt alkalmas, már meglévő burkolatra ragasztás esetén is tökéletes tapadást biztosít.

Nem lehet felszedni a régi padlólapot? Túl macerás, nehézkes, időigényes munka lenne?
Válassza a Terranova Pro Comfort S1 flexibilis csemperagasztót lapra lap ragasztásához!

Kül- és beltérben egyaránt felhasználható, padlófűtés esetén is.

Ragaszthatunk vele porózus felületekre, nem nedvszívó felületekre is (gipszkarton, vízszigetelés, meglévő burkolat), valamint az enyhén deformálódott alapfelületre is tökéletes tapadást biztosít.

Pro Comfort S1 flexibilis csemperagasztó jól használható nagyméretű kerámia és kőporcelán (gres) lapokhoz, elszíneződésre nem érzékeny kő és műkő lapokhoz is, még 1800 cm2 burkolólap méret felett is.

Tulajdonságai:
– csökkentett porzású
– szálerősített
– csökkentett lecsúszási hajlamúpro-comfort-s1
– hosszú nyitott idejű
– rugalmas alakváltozásra képes-flexibilis

Technikai adatok
– (+23 °C-on, 50%-os relatív páratartalom mellett)
– Keverővíz-szükséglet: kb. 0,26 liter víz 1 kg poranyaghoz
– Fazékidő: 2-3 óra
– Pihentetési idő: 4-5 perc
– Lecsúszás (MSZ EN 1308): ? 0,5 mm
– Nyitott idő (MSZ EN 1346): min. 30 perc
– Korrigálhatósági idő: kb. 20 perc
– Kötésidő/fugázhatóság: kb. 24 óra
– Terhelhetőség: kb. 1 hét
– Max. szemcseméret: 1 mm

Anyagigény
– 2-5 kg/m2, a burkolólaptól függően

Pro Comfort S1 flexibilis csemperagasztó a fokozott igénybevételű felületekre (pl. terasz, padlófűtés, úszómedence, nagy forgalmú terek) is alkalmas, kül-, és beltérbe egyaránt, azonban nem alkalmazható fára, fémre vagy festett felületekre.

A ragasztó bekeverésénél tartsuk be a csomagoláson feltüntetett utasításokat. A bekevert ragasztót hagyjuk néhány percig pihenni (kb. 5 perc) majd ismét keverjük át a használat előtt.

Pro Comfort S1 flexibilis csemperagasztó +5 fok alatti és +25 fok feletti hőmérséklet esetén használata nem javasolt. A ragasztást követő 3 órában nem érheti fagy a burkolatot. A gyártástól számított 1 évig őrzi meg minőségét, eredeti csomagolásában, száraz helyen tárolva.

Ahhoz, hogy tökéletesen burkolt felületet kapjunk, tartsuk be az anyagok előírásait, valamint a burkolási szabályokat!

 

Read previous post:
Egy igazi gyöngyszem – Del Conca Amarcord csempe kollekció

A Del Conca Amarcord csempe a mai szürkék, feketék, és egyáltalán a monokróm stílus uralta világban igazi felüdülésnek számít. A...

Close