Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha

Életteli, pezsgő környezet fehér csempével

Fehér csempével burkolni már-már klasszikusnak számít, ám a modern lakberendezésnek, valamint a gyártói innovációnak köszönhetően ma már a fehér csempék kínálatában is találunk igazán meglepő és különleges megoldásokat.

Példálu a Celine White 30*60 cm hullámos fényes fehér csempével a burkolatunk biztosan nem lesz hétköznapi! E csempével különleges falfelület varázsolható konyhába és fürdőszobába egyaránt.

A fehér a tisztaság, a harmónia, az egyszerűség képviselője a fürdőszobában, bár a Celine White hullámos fényes fehér csempe semmiképp nem mondható egyszerűnek. Mégis, e csempével a letisztult összkép garantálható a megfelelő design-al rendelkező kiegészítőkkel.

Celine White hullámos fényes fehér csempe 30*60 cm

Természetközeli, letisztult képet teremthetünk, ha a fehér csempét párosítjuk valódi fa, vagy fa hatású kiegészítőkkel, bútorokkal, fa hatású padlólappal.

Mindazonáltal, mint a legtöbb fehér felületről elmondható, a kontrasztos összképre vágyók számára a legjobb választás a harsány, hangsúlyos színekkel való párosítás. A fekete-fehér design példálul sosem megy ki a divatból.

A Celine Glossy White fényes fehér 30*60 cm-es csempével kiválóan kombinálható, így  sima valamint a hullámos csemépék teljes összhangja uralhatja a teret.

Celine Glossy White fényes fehér csempe 30*60 cm

A Celine White fényes, hullámos felületű fehér csempe a nagyméretű csempék közé sorolható. Burkolhatjuk konyhába, fürdőszobába, előtérbe, sőt, akár a nappali egy-egy falfelületén is mutatós eredményt érhetünk el vele. Anyaga mázas vörösagyag kerámia.

Ha nagyobb méretű, hullámos fehér csempét keres, a White Glossy Waves, hullámos fényes fehér 25,5*75,5 cm-es csempe méretével kiváló választás lehet.

White Glossy Waves, hullámos fényes fehér csempe 25,5*75,5 cm

A fehér fali csempe minden méretben univerzális megoldás fürdőszobájába, konyhájába egyaránt. A hullámosan domború csempe divatos, és kiváló választás, hisz e csempékkel a fehér szín tisztaságával és modernségével tölti meg a teret.

Jó ötlet lehet a kontrasztos fugaszín választása – bátrabb lakberendezőknek ajánljuk.

Inspiráció – fehér csempék és a design

 

Read previous post:
Letisztult formavilág a Wasserburg design radiátoraival

A fürdőszobai radiátorok vitathatatlanul rendkívül praktikus találmányok, és manapság már óriási a kínálat nem csak műszaki, hanem design tulajdonságok tekintetében...

Close