Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Letisztult formavilág a Wasserburg design radiátoraival

A fürdőszobai radiátorok vitathatatlanul rendkívül praktikus találmányok, és manapság már óriási a kínálat nem csak műszaki, hanem design tulajdonságok tekintetében is.

A fürdőszobai fűtőtestek, fürdőszobai radiátorok iránt egyre nagyobb a kereslet. A kellemes meleg hőmérséklet a fürdőszobában is szükséges, ám főként a régi építésű otthonokban a kicsi fürdőszoba mérethez sajnos ezek a fűtőtestek nem társultak.

Jó hír azonban, hogy fürdőszobai radiátort utólagosan is be lehet szerelni, és akár a fűrési rendszer részeként, vagy épp elektromos fűtőtestként is teljes értékű elemei a fürdőszobának.

A Wasserburg különleges, modern formavilággal rendelkező radiátoraira a törölköző könnyen ráhelyezhető, így a fürdőszobai fűtőtestünk nem csak stílusos, hanem praktikus is.

A Wasserburg fürdőszobai termékek közel 2 évtizede egyet jelentenek a minőséggel és az innovációval. Termékeik nem csak praktikusak és időtállóak, de egyben a fürdőszoba díszei is. A magas minőség garanciája az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer, a TÜV, a CE illetve a BS6206 tanúsítványok. A fentiek összessége teszi lehetővé a hazánkban ritkaság számba menő 5 év garanciát.

A Wasserburg fürdőszobai radiátorok könnyen telepíthetőek, és könnyen kezelhetőek és tisztíthatóak. Acél anyagának, az elektroforézis eljárásnak köszönhető hosszú élettartama garantált. A termékekhez tartozék a szerelési egységcsomag.

A Wasserburg törölközőszárító radiátorok többféle színben és formavilággal rendelhetőek, eltérő műszaki adottságokkal, így bárki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

E radiátorok tervezői szinte művészi szintre emelték egy-egy fürdőszobai radiátor szépségét. Bár a hagyományos négyszögletes alapú, vízszintes sávokkal ellátott kialakítás a legelterjedtebb, mégis igazán különleges designokból válogathatunk.

Letisztult formavilág, kiváló minőség és 5 év garancia, melyet egy Wasserburg törölközőszárító radiátorral megvásárolhatunk.

Érdekesség:

A carrarai márványt már az ókori rómaiak is használták; a Római Pantheon és Traianus-oszlop is ebből készült Rómában. A Reneszánsz számos remeke, így Michelangelo Dávid-szobra is carrarai márványból készült. Michelangelo számára a carrarai márvány minden más kőnél értékesebb volt, kivéve talán a saját pietrasantai kőfejtőjéből származó anyagot. A londoni Marble Arch és a sienai katedrális is ebből készült. A manilai katedrális belseje is carrarai márványból készült román stílusban.

Magyarországi példák a carrarai márvány felhasználására:

Vörösmarty Mihály szobra a budapesti Vörösmarty-téren, Kallós Ede alkotása; építész: Telcs Ede (1908).
A Magyar Állami Operaház homlokzatán a Strobl Alajos által készített két szfinx.[2]
A márványbányákon kívül a városban szobrászati és egyéb képzőművészeti akadémiák működnek, és van egy szobrászati és régészeti múzeuma is. A helyi márványt a világ minden tájára szállítják, de máshonnan származó márványt is feldolgoznak és értékesítenek.

Carrarában évente megrendezik a Nemzetközi Márványtechnológiai Vásárt, ez a Carrara Marmortec 

(Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Carrara )

Read previous post:
Calacatta és Cararra márvány mintás padlólapok

Fehér márvány a luxus és az időtlen elegancia megtestesítője. Az olasz kultúra büszke főszereplője a márvány, mely inspirálja a kortárs...

Close