Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

A SAPHO fürdőszobai termékek, és a gyár

A SAPHO vállalat széleskörű szaniterfelszerelést, csaptelepeket, fürdőszobabútorokat, kellékeket, kádakat, zuhanykabinokat és szerelvényeket forgalmaz. A cég 1990-ben alakult, családi vállalkozásként, majd hamarosan nagykereskedőkké nőtte ki magát, prágai székhellyel.

1995-ben létesült elsől leányvállalata Brno mellett, ahol a hidromasszázs kádak gyártása is megkezdődött. 2005-ben szlovákiai leányvállalatának megalakulása következett, s a cég egyre nagyobbá vált a fürdőszobai felszerelések, szaniterek gyártása és forgalmazása tekintetében. A teljes szortimentjük 50 cseh, és 100 külföldi gyár termékeit tartalmazza. Az áru minőségét nemcsak a jól megválasztott gyártók, hanem modern technológia és minőségi szabványok biztosítják.

A több évtizedes múlt, a jó marketing stratégia, a széleskörű választék, a jó minőség, és a kiváló ár-érték aránya biztosítja, hogy a SAPHO termékek között szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő és megfizethető termékeket.

Webáruházunk a fejlődés, és mind nagyobb választék érdekében a megbízható múlttal és jelennel rendelkező SAPHO termékeket is felvette kínálatába.

SAPHO csaptelepek

A Sapho gyártó csaptelepi segítségével különlegessé teheti fürdőszobáját, konyháját. A modern vonalvezetés letisztult hangulatot kölcsönöz, legyen szó mosdó, mosogató, vagy épp zuhany csaptelepről. A széles kínálatnak köszönhetően szinte minden stílus kedvelője megtalálja a magának megfelelőt.

 

SAPHO fürdőszobai kiegészítők

A Sapho fürdőszobai kiegészítő termékválasztékában minden kiegészítőt megtalál, amire fürdőszobájában szüksége van. Elegáns és kecses stílusával igazán modern és letisztult hatást kölcsönöz. Minden termék krómozott acélból készül, és hosszú élettartamot garantál.

SAPHO fürdőkádak

A Sapho térben álló kád kollekciójában minőségi, modern fürdőkádakat talál. Ezek a külön álló kádak a lakberendezők kedvencei közé tartoznak ízig-vérig modern megjelenésük okán. Tökéletes választás mindazoknak, akik igazán modern, különleges és minőségi berendezéssel eláttott fürdőszobára vágynak.

SAPHO zuhanykabinok

A Sapho zuhany kollekciója edzett biztonsági üveggel rendelkező zuhanyfalakat tartalmaz. Különböző mintái különlegessé teszik a zuhanyzás élményét. A sorozatban forgó- és összecsukható ajtós zuhanyajtók is szerepelnek, az egyszerű “walk in” zuhanyfalak mellett. Tökéletes választás azoknak, akik a modern stílus szerelmesei.

 

SAPHO szaniter termékek

A Sapho mosdók és egyéb szantiter termékek szintén a modern vonalvezetést, a mai kor stílusirányzatait követik. A monoblokkos, alsó-, hátsó kifolyású, vagy épp kombi WC-ihez természetesen tető kínálat is megtalálható. A Sapho mosdó kínálat pedig szögletes, ovális, négyszögletes ám mégis kerekített sarkakkal rendelkező mosdókból áll, valamint moder vagy kifejezetten klasszikus, vagy mediterrán stílusú mosdótálak is megtalálhatók a kínálatban, így ki-ki kiválaszthatja az otthonához leginkább hozzáillőt.

Read previous post:
Életteli, pezsgő környezet fehér csempével

Fehér csempével burkolni már-már klasszikusnak számít, ám a modern lakberendezésnek, valamint a gyártói innovációnak köszönhetően ma már a fehér csempék...

Close