Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert

Fahatású padló újraértelmezése: Atelier padlólap kollekció

Korunk technikai fejlődése a padlólap gyártásban is megmutatkozik. Egyre több és egyre különlegesebb hidegburkolat kínálatból választhatunk, a fahatású, természetes megjelenésű padlólapok terén is. Most ismerkedjünk meg a Khan Atelier padlólap családdal.

Otthonunk bármely helyiségét burkolhatjuk fahatású padlólappal, legyen az a nappali, konyha, vagy akár a fürdőszoba!

Az Atelier termékcsalád különlegessége azonban mégsem önmagában a fa hatású mintázatában rejlik. A 45*45 cm-es lapméreten belül 4 színű fa léc jelenik meg, fugaszerű átmenettel, ám mivel elmarad a fugánál megszokott mélyedés és kontraszt, így a 4 színárnyalat szinte egybeolvad.

Az Atelier padlólap család desgin-ja a fa újraértelmezése. Bézs, szürke és barna színben álmodták meg a designerek, kiegészítőként dekorelemek választhatóak hozzá, melyek a termékcsalád különlegességét fokozzák, hisz faragás szerű virág motívumok jelennek meg 1-1 lécszerű mintázatban a padlódekorjain.

Az Atelier padlólap kollekció elemei képviselik azt a sokszínűséget, amely bárkinek beindítja a fantáziáját, ugyanakkor megerősíti a természetes fából készült valóságos érzést.

Alacsony vízfelvételének köszönhetően kültéri felhasználásra, valamint vizes helyiségekbe történő burkolásra is megfelelő, a fugázásnak köszönhetően a padlólapok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Padlófűtés esetén is tökéletes padlóburkolat. Kültérre történő burkolás esetén flexibilis, fagyálló csemperagasztó és fugázóanyag használata ajánlott!

Fahatású mintázatának köszönhetően a Atelier lapcsalád természetességet sugároz, designer szemszögből.

Az Atelier padlólap kollekció természetesen különleges megjelenése bárkit levesz a lábáról. Sokrétű felhasználhatósága lehetővé teszi, hogy otthonunk bármely helyiségébe, vagy akár kültérbe is burkoljuk, hogy környezetünk egysége természetes legyen.

Read previous post:
Biztonságos otthon az adventi időszakban is

Az ünnepek körüli rohanás, az elvárás, hogy minden tökéletes legyen, szerteágazó feladatok, gondolatok, melyek eredményeként sajnos este megpihenve olykor figyelmetlenek...

Close